Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok Oda kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tanácstalan vagyok Oda kéne mennem hozzá?

Figyelt kérdés

Ezzel kapcsolatos kérdés: http://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__egyeb-ker..

Annak a fiúnak sajnos nem emlékszem az arcára, nem tudom hogy tudtam elfelejteni:(

Arra emlékszem, hogy kreol bőre volt.

Ott ahol elkérte a telefonszámom, ott szokott "sétálni" reggel egy fiú akinek kreol bőre van, és így hosszan szoktunk nézni egymásra.

Lehet hogy ő az.

Odamenni meg nem akarok hozzá mert ha nem ő az akkor az elég kínos lenne.

Mindig azt várom hogy jöjjön oda újra (ha egyáltalán ő volt az).

Már a facebookját is megtaláltam a közös ismerőseink miatt, és ha ráírok az majdnem ugyanaz mintha odamennék hozzá.

Mostmár nagyon bánom hogy visszautasítottam :(

Segítsetek, menjek oda hozzá és égessem le magam, vagy várjam meg míg ő jön oda?

2017. jan. 28. 12:03
 1/3 CFB ***** válasza:
Nem tudom, mióta sétáltok el egymás mellett, de ez alapján már egy ideje. Kár , hogy elfelejtetted az arcát. Ha a haverjaira emlékszel és van elég időd, keresd meg őket és kérdd el tőlük annak a srácnak a Facebook nevét. Aki az utcán sétál mosolygott rád vagy ilyesmi, akkor elképzelhető, hogy ő volt az. Ha eddig nem szólított meg, és ha neked tetszik a srác, menj oda hozzá. :)
2017. jan. 28. 12:09
 2/3 A kérdező kommentje:
Már szeptember óta (mostmár csak néha) reggelente ott sétál. Amikor először elsétált mellettem, jól megnézett, persze nem értettem miért.Már
2017. jan. 28. 12:34
 3/3 A kérdező kommentje:

*akkor megtetszett:))

És amúgy milyen szöveggel menjek oda hozzá? "Szia, te voltál az a srác aki elkérte a számom?"

Az kicsit fura lenne:D

2017. jan. 28. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!