Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés

Baratommal lassan masfel eve vagyunk egyutt es igen csak kiakad ha en nem ugy beszelek,hogy o lenyugodjon,amikor ideges es kepes engem okolni mindener,pedig o a legnagyobb hibas,vagyis en ugy latom. Nem kellene kiakadnia es csunyan beszelnie ha valami nem ugy megy,ahogy megmondta,mert en is ember vagyok,hibazhatok nem vagyok tokeletes ,ahogy senki sem#! Mindig azt mondta,hogy,mert no vagyok turjek es kussoljak es ugy csinaljam a dolgokat ,ahocy azt o mondja ,mikor ideges...

Amikor nyugodt, viszont teljesen az ellenkezoje az eloto viselkedesenek. Nagyon szeretem es o is engem latom rajta csak mar az idegileg nem birom.

Elvesziteni nem akarom,de igy elni sem#!!

Mit lehetne tenni??

Kerem,aki tudjon segitsen!!

20/l

18/f

2017. jan. 28. 09:24
 1/4 A kérdező kommentje:
Helyesirasert bocsi.
2017. jan. 28. 09:26
 2/4 (@,@) válasza:
Szakíts?
2017. jan. 28. 09:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Hisztirohama van. Parkapcsolatban szerintem nem kene olyat mondani hogy kussolj, vagy hogy o no es te viseld el. Szerintem ne papucskodj es mond el neki,hogy teged ez zavar.
2017. jan. 28. 09:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Tobbszor leultunk megbeszekni es mindig en voltam a hibas es nem erdekli semmi. Mikor mar lenyugodott belatta,o hibazott.
2017. jan. 28. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!