Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Elképesztő, milyen világba csöppentünk... hogy mindenki szemében csak az a menő, aki iszik, cigizik, iPhone-ja van, és lányok körében mindez kiegészül azzal, hogy csak az tetszik a fiúknak, ha kirakják amijük van, illetve felhívják magukra a figyelmet. A visszahúzódóbb , normálisabb, szebb lányokat meg leszarják, és konkrétan lenézik őket. Kocsmákba járnak a fiatalok, full részegen kóborolnak az utcákon. Hogy engedhetik meg ezt a szülők?

Engem egyáltalán nem így nevelnek. 14/l

2017. jan. 27. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az általánosítás nem szép dolog, és egyébként nincsenek leszarva a "visszahúzódóbb, normálisabb, szebb lányok" csak éppen nekik sem kell egy normálisabb srác ;)
2017. jan. 27. 14:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, nem igazán tudod kinek mi a háttere.. és néha én is kiteszem a mellem ugymond, persze nm mindig. De attól még nem vagyok k...a. És légyszives ne általánosíts. Illetve az sem igaz hogy csak az a menő aki cigizik, iszik, stb. Én pl teljesen ellene vagyok. Mellesleg kocsmába sem járok és még sok mindenki így van ezzel. Ja és akkor ha már "mindenki", felteszem a kérdést. Akkor te is?:)
2017. jan. 27. 15:41
 3/4 A kérdező kommentje:

Elnézést kérek akkor az általánosításért, ne vegye senki magára.

Kedves utolsó hozzászóló, nem hinném, hogy ezek az emberek lelki problémák miatt csinálnák ezeket. Nyilván van olyan is, akinek mondjuk a szülei válnak és így éli meg ezt a folyamatot. De nem mindenkinél egy a probléma véleményem szerint.

2017. jan. 27. 18:09
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem mindegyik ember lelki probléma miatt de valamelyik igen. Persze van olyan is aki az miatt h menő legyen. Bár ebbe nem tudom mi a menő...xdd
2017. jan. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!