Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Egy nap az egyik legjobb barátnőmnél voltam és ittunk egy keveset. Majd igy éjfél körül elkezdtünk lelkizni mindenféle dologról. Na és nekem van egy barátnőm akivel járok, pontosabban már csak jártam.xd És a lelkizés után feljött az a téma, hogy csókolózunk. Na abból az egy csókból lett jópár. Szinte mindenhol nekem esett a lakásba. Na és a lány bevallotta nekem, hogy biszex, úgy mint én. Teljesen lesokkoltam, mert ő tudta rólam és én soha az életben nem gondoltam volna róla. Egészen reggelig smároltunk. Aztán másnap, mikor elkezdtem mondjuk neki valami nőről beszélni, hogy milyen szépe (aki a legjobb barátnője), rögtön féltékeny lett meg kicsit flegma. És azóta akárhányszor mondok valamit egy nőre, ezt csinálja. Szakítottam a barátnőmmel és még annak is örült. Szóval nem értem miért csinálja ezt. Mert szerintem csak barátként nézünk egymásra vagy nem?
16/l

Nekem meg inkabb hányingerem lett. Az,hogy felnőtt nők hova vonzódnak, elfogadható..de mikor a gyerekek játszanak felnotteset..az gusztustalan.
Egy nő válasza volt

"Mert szerintem csak barátként nézünk egymásra vagy nem? "
nem.
de üljle vele ezt megbeszélni,ami sanszos, hogy: a járás/nem járás megbeszélése lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!