Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Uszodába ismerkedni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uszodába ismerkedni?

Figyelt kérdés
Hogyan ismerkedjek meg egy lánnyal, uszodába, ha ő megy a sulival úszni, én meg ott vagyok, és pl egy medencébe üldögélünk. Nem venné tolakodásnak, ha elkezdenék vele beszélgetni? Mit mondjak neki, hogy megismerhessem? :D
2017. jan. 26. 19:34
 1/2 CFB ***** válasza:
Nem tudom mennyire idősek vagytok, de szerintem szólítsd meg és kezdj el vele beszélgetni, kérdezgess tőle stb. Nem hinném, hogy tolakodásnak venné, nálam pl jó pont, ha egy fiú csak úgy kedvesen megszólít és beszélget velem. Sok sikert! :) 14/L
2017. jan. 28. 12:18
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Oda mész és ezt mondod:

Hello idejöttem és godoltam nem "úszhatod" meg, hogy megismerj :D Ezután kacag egyet és gyakorlatilag megtört a jég és bármiről beszélhetsz vele.

2017. febr. 1. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!