Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha folyton néz, de sosem beszélünk?
Most 9.es vagyok ahogy ő is és fél éve ismerjük egymást. Már az évnyitón kiszúrtam magamnak, de na, új iskola, új társaság úgy 2hónapig mondhatni nem nagyon foglalkoztam vele ahogy ő sem velem. Egy folyosón vagyunk,szinte minden szünetünk abból áll mostanság, hogy ő is kiáll a terem elé a haverjaiva, én is a barátnőimmel és ,,sunyiban" szemezünk.Egyszer ráírtam, gondoltam nem nagy dolog...nagyon cukin vissza is írt beszélgettünk kb fél órát aztán elmentem fürdeni és elfelejtettem megnézni amit írt, aztán pedig megsem néztem...tudom, tudom hülye dolog volt azóta is ezen agyalok, hogy hogyan lehetek ekkora idióta:D :(
Nem köszönünk egymásnak, nem beszélgetünk, de a barátnőim azt mondják, hogy akármikor meglát bele túr a hajába( nem tudom ez mit jelent de én is észre vettem, és mégegyszer írom. MINDEN ALKALOMMAL EZT CSINÁLJA. talán zavarban van?) Nem rég volt a szülinapom, messengeren felköszöntött:) nem tudom mit kezdjek ezzel az egésszel tanácsokat várok!c: vagy, hogy szerintetek egyáltalán tetszek-e neki az elmondottak alapján...előre is köszönöm!:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!