Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg velem van a baj? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg velem van a baj? Nem ilyennek kéne lenni a koromban?

Figyelt kérdés
14 éves fiú vagyok. 15 éves leszek februárban. Vizöntő vagyok :D Nem volt barátnőm, de nem is hiányzik az életemből. Tanulmányaimra akarok koncentrálni, mert elég nehéz szakot néztem ki. Sok hobbim is van. Köztük sport. 3 állattal kell törődnöm. Vannak barátaim természetesen. Velük főleg kirándulni vagy mozizni szoktam. Lehetne lánnyal is, de senki nem tetszik. Egy lány tetszett, de másik országba költözött. Vele egy csók volt. Különben is, nem tetszik a gondolata sem, hogy valaki egész nap rajtam lóg, be kell neki mindenről számolnom és féltékenykedik. Úgy érzem 17 - 18 évesen ráérek barátnőzni. Édesapám 24 évesen kezdte és nem maradt le semmiről. Szép felesége lett. (Igen, eddig szűz is volt. ) Mégis kapom a beszólásokat, hogy biztos meleg vagyok, mert így gondolkodok. Én nem akarok felnőttet játszani. Nem járok kocsmába, diszkóba sem. Sőt inni sem szoktam. Nagyon jól érzem magam máshogy is. Másképp szórakozok. Nekem pl. egy kirándulás többet ér.
2017. jan. 25. 15:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez teljesen normális. Sőt! Ez a jó gondolkodás! Teljesen igauad van! Ha meg vki beszól akkor nyögj vissza,egy ilyet:

-Ti meg kvák vagytok!

2017. jan. 25. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi. Egy valamit kihagytam. Nem zárkózok itthon be. Szeretek szüleimmel, tesóimmal társasozni, filmezni. Nem szégyellek a szüleimmel kimozdulni, közös progamot csinálni. Már ezért ufó vagyok sokak számára.
2017. jan. 25. 16:05
 3/5 anonim ***** válasza:

Örülj neki. Én pont fordítva vagyok. A kiszemeltemnél nem tudok lépni, és ez idegileg úgy felemészt, hogy nem tudok a tanulásra kloncentrálni. Mivel nem gyenge suliba járok, meg is látszik az eredményemen. Mindenki máshogy áll ezekhez a dolgokhoz. A többieket meg szard le akik ezzel csesztetnek. Hidd el jó dolog ez.

:)

2017. jan. 25. 16:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Az inteligencia szinted nagyobb a korulotted levoknel, ezert nem is erdekelnek a lanyok, mert szellemileg, szerintem, lehuznak teged, es eleg par mondatot mondjanak, szerintem megjobban elmegy az erdeklodesed irantuk.

Ahogy irtad, mindegy hogy mikor fogsz neki a szexualis eletednek, ha ismered onmagad, akkor soha bajod ezzel nem lesz, es nem kene leragadj a beszolasokon, aki meg melegnek tart, annak megmondhatod, hogy te draga lelek, nincs olyan szerencsed, hogy vagyaid bennem megleld, mert nok utan vonzodom, csak meg nem kaptam meg azt, aki mellett onmagam lehetek, es igazan boldog legyek.

A lenyeg, hogy hatarozottan, tekintelyesen meg kell mondani, sajnalatotokra, nem vagyok meleg, es ha tovabbra is ezt folytassatok, akkor meg ismeroseim sem lesztek, kirekesztlek orokore az eletembol bennetek.

Utoszokent, azert erhet olyan meglepetes, hogy egy igazi not talasz majd, es nem lesz mar szuz, par ferfival mar volt, az nem kene elilyesszen a boldogsagtol. Egy igazi no elis mondja normalisan, ha tudatosan, finoman rakerdezel.

2017. jan. 25. 16:11
 5/5 anonim válasza:
Nincs veled semmi gond, ne aggódj, de a többiekkel sincs, normális, ha ilyen korban "dolgoznak a hormonjaik" és minden áron párkapcsolatot akarnak. Az is normális, hogy a szüleiktől el akarnak szakadni egy kicsit, feszegetik a határaikat. De amúgy teljesen ráérsz vele, és egyszer úgyis mindenkinek eljön a "lázadós korszaka", csak mindenkinek máskor és máshogy. Ebből a szempontból viszont jobb, ha kamasz korban robban az ember, akkor próbál ki mindent, és nem felnőttként.
2017. jan. 25. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!