Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk mi a véleményetek rólam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mi a véleményetek rólam?

Figyelt kérdés
17 éves làny vagyok. Barna hajú zöld szemű 165cm 56.5kg vagyok szoktam edzeni. Szeretek rajzolni, sakkozni, sportolni. Szeretek màsoknak segíteni önkéntes vagyok az àlatmenhelyen és az iskolàba is önkéntes vagyok. Nem sminkelem magam, és nem is vagyok patanàsos. Szeretek beszélgetni, baràtkozni. A kapcsolatban nem szeretek veszekedni ink higgadtan szoktam meg beszélni a dolgokat, nem nézem annyira a külsőt, én inkàbb a belsőt nézem a egy fiú legyen kedves, humoros megértő, egyben legyen a legjobb baràtom akinek elmondhatok mindent,fordítson ràm időt. Nem szeretem ha költik ràm a pénzt ha pl:elnegyünk enni akkor közösen fizessünk ne csak a fiú. Szeretek dolgozni most éppen diàk munkàn vagyok. Szeretek sütni - főzni. Szeretem a gyerekeket és az àllatokat. Nem szeretem ha a beképzelt embereket mert szerintem mindenki egyenlő Hiàba gazdag vagy szegény az illető akkor is ugyan olyan emberek. Nem itélek el senkit. Szeretek tanàcsokat adni ha kérnek és összinte vagyok mindig. Kb ennyi ami fontos 😆😆😀
2017. jan. 22. 12:15
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nos Brigi, ezek nagyon jó tulajdonságok, rosszat nem igazán írtál, ezek alapján eléggé hasonlóak vagyunk, szóval biztos kedves lány lehetsz.
2017. jan. 22. 12:24
 2/12 A kérdező kommentje:
Rossz tulajdonsàgaim:ràgom a körmöm lehet ez meg szokàs vagy idegi alapon de màr kiprobàltam mindent és nem sikerült leszoknom róla. Sajnos ezért csúnya a körmöm és ezt szégyellem is :-(, túl sokat beszélek, utàlom ha valaki kényes vagy beképzelt és mert összinte vagyok kimondom amit gondolok, kb ennyi
2017. jan. 22. 12:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Nost a véleményem az, hogy nincs véleményem, nem fogok neked ennyiből véleményt mondani, még 1 hónap után is nehéz lenne egy embert leírnom, mivel elég nehéz valakit teljesen megismerni, leírtakba semmi rossz nincsen.
2017. jan. 22. 12:52
 4/12 anonim ***** válasza:

Ezek alapján semmi baj nincs veled, sőt, nagyon aranyos lehetsz.

16F

Will you marry me? :o

2017. jan. 22. 13:00
 5/12 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján nincs baj veled. A legtöbb dologban egyezünk! :) ha van kedved beszélgetni nyugodtan írj. Lenne közös témánk.

17/F

2017. jan. 22. 13:08
 6/12 anonim ***** válasza:
hihetetlen vagy. 😆😆😀
2017. jan. 22. 14:32
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez nem igaz egy àtlagos làny vagyok 😁
2017. jan. 22. 15:08
 8/12 A kérdező kommentje:
Màsodik vàlaszolo ez igaz amit leirtàl mert senkit nem lehet jól ki ismerni
2017. jan. 22. 15:10
 9/12 anonim ***** válasza:
Ha még nokedlit is tudsz szaggatni, tökéletes feleség leszel.
2017. jan. 22. 18:21
 10/12 A kérdező kommentje:
Az nem nagy tudomàny szerintem azt mindenki tudja 😀
2017. jan. 22. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!