Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » (13-16) fiuk mit gondoltok rolam?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(13-16) fiuk mit gondoltok rolam?

Figyelt kérdés
13 eves vagyok. Sotetbarna felgondor hajam van. Sotetbarna szemem. 165cm magas kb. Imadok kosarazni. Szeretem a matekot es az informatikat. Konnyen alkalmaszkodom masokhoz. Van egy sajatos humorom. Nagyon tarsasagi ember vagyok es imadok beszelni...mint a legtobb lany😉. Egyszeruen szoktam oltozkodni farmer,polo es sportcipo. ( ha kell snapchatan kuldok kepet csak ird le komiba a snap neved😊)

2017. jan. 8. 20:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Amikor már túl öreg vagy és ezt még ki is jelentik :S

17f

2017. jan. 8. 20:03
 2/12 anonim ***** válasza:

Nagyon szimpinek hangzik :D De kár hogy nincs snapchatam xD

14/f

2017. jan. 8. 20:05
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
Azt hogy butuska vagy mèg ha azt hiszed a leirtakbol barmit ia lehet gondolni. Bocs.
2017. jan. 8. 20:07
 4/12 anonim ***** válasza:

Azt hogy egy kis nyomi vagy aki itt var pozitiv visszaigazolást arra hogy mégse az...de nyugi nem csak rólad hanem mindenkirol aki hasonlo kérdéseket tesz fel

Ilyenkor megis mit vártok? Leirtok magatokról par pozitiv tuladonsagot ami effektíve mindenkinek bejön aztán istenitsunk hogy mekkora jo vagy?:::DD szerintem szerezz baratokat akiktol kapsz eleg pozitiv visszajelzést ne itt várd a csodát 😏😁

2017. jan. 8. 20:07
 5/12 anonim ***** válasza:

*alkalmazkodom ;)

#1 annyira együtt tudok veled érezni...

2017. jan. 8. 20:09
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem varok istenitest csak erdekel ha kell mondolk rossz tulajdonsagokat is nem vagyok egy palcika szar vagyok nyelvtanbol es tulsagosan nagyszaju most jobb??
2017. jan. 8. 20:13
 7/12 anonim ***** válasza:

Kosarazol.

Szóval jó segged lehet.

Szóval király.

2017. jan. 8. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Hát figyelj, ha tudnád mennyi különbség van egy ugyan ilyen "specifikációkkal" rendelkező lány és egy másik ugyan ilyen adottságokkal rendelkező lány közt. Arc
2017. jan. 8. 21:56
 9/12 anonim ***** válasza:
#8-as vagyok, még folytatom: Termet, test, has hosszúság, összkép, motiváltság (nálam nagyon fontos az hogy egy lány ne búval b*szott legyen). Szóval ezt képpel lehet csak megállapítani vagy esetleg találkozással, mert ebből nem tudok sokat levonni (nem azt mondom hogy én találkozni akarok veled mert hát miért ne aztán meg 3 percenként zaklatlak facebookon) :D. Amúgy 14/f és nincs Snapchatem, de privátba küldj egy facebookos linket egyik képedhez és mondok véleményt ha akarod
2017. jan. 8. 22:00
 10/12 Chopen ***** válasza:
Na, megy itt a nyáladzás.
2017. jan. 8. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!