Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt akarja, hogy ne menjek vele szerintetek?
Figyelt kérdés
szoval egy kozos barátunk szól egy bálról, és azt mondta, a barátom el fog hívni. meg is említette nekem, nem sokkal ez után,hogy lesz majd bál és kb. egy hete rákérdeztem, hogy akkor hogy lesz a bál, mire o azt mondta, hogy szeretne elmenni, ha elengedném. ezt vegyem ugy, hogy nem akarja,hogy menjek? rákérdezzek nála, hogy én miért nem mehetek? vagy hogy miért nem hívott meg? vagy akkor az olyan lenne, mintha folyton azt akarnám, hogy mindenhová vigyen magával? csak kicsit bánt, hogy nem hívott meg, amikor a kozos barátunk szólt, hogy ne tervezzek semmit, és még a dátumot is megmondta, és hogy fujjam le akkor estére a programom, ha van (egyébként o intézi a belépo jegyeket) de a barátom megkér, hogy engedjem el... nem egyész hónap múlva lesz egy éve, hogy egyutt vagyunk2017. jan. 22. 00:51
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem akart megbantani a parod. Neha jo egyedul elmenni valahova.
En is tartok a parommal ugymond "pasi/csaj napot" akkor kulon megyunk kikapcsolodni :) 19/L
2/2 A kérdező kommentje:
megértem, hogy néha nélkulem akar menni valahová. nagyon sokszor szokott menni nélkulem, és nem is bánom, csak már régen nem voltunk egyutt sehol, és megorultem amikor szólt a barátunk, hogy majd el fog hívni, de nem tette, helyette inkább megkérdezte, hogy elmehet e. nem akaor állandóan a "nykán lógni" de jó lenne, ha mehetnék.
2017. jan. 22. 01:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!