Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan problémám lenne hogy a báratom kiment Angliába és azt akarja hogy menjek utána mit tegyek?
Én nem költöznék ki. Egy normális szakot alapból nehéz elvégezni, nem még külföldről hazajárkálva.
Mindenképpen csináld meg a záróvizsgát. Legalábbis abszolválj. Utána zv-re már haza tudsz bármikor jönni.
A barátod eléggé magára gondolt csak, hogy így kiment nélküled. Nem sok fontosabb pillanata van az életednek, mint az, hogy milyen lesz a végzettséged (amin lehet változtatni, de az nem megy egyről a kettőre).
Ha mindenképpen együtt akartok maradni, akkor nincs választásod. Levelezőre kell menned (ami 99%-ban fizetős (remélem a barátod kifizeti majd, ha eddig államilag támogatottra jártál), ami ugyanúgy igényli a jelenlétedet, mert általában péntek-szombat van a levelezős oktatás egész nap. Szóval sok utazással jár.
Sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kényszerített a párod. Szánalmas lépés volt tőle.
Mióta vagytok együtt? Egy friss kapcsolatért nehogy vállalj ekkora áldozatot, egyszerűen nem éri meg.
Ő miért költözött ki?
egyszerű ha nem önző annyira mint amilyennek tűnik fel kellene fognia h te is vagy a világon nem csak ő...
állj ki amellett amit te szeretnél, ha ezt nem érti meg az utatok nem együtt van megírva...
én semmi esetre sem dobnám el az egyetemet főleg ha 1 év van hátra....
En külföldön elek Angliában. Nekem az volt, hogy a párommal közösen jöttünk ki, de o kapott egy állást es hazament, kert könyörgött, hogy mennyek haza, mert nagyon szerettük egymást s 5 ev az megis csak 5 ev. Egyszerűen nem tudtam es most sem tudok hazamenni. En szakítottam több eve történt de meg most is faj. Most is hiányzik, de ez volt a jo döntés. Egyedül itt kint nagyon nehéz, teljesen mas mint otthon egyedül. Megértem a barátodat is. En annyit kompromisszumot kotnek vele a helyedben, hogy kimész erre a nyárra hozza dolgozni, nyelvet tanulni. Utána meg bírja ki azt a par hónapot, s a szünetekben tudtok találkozni vagy te ugrassz el egy hétre vagy o jön egy hétre. Ezzel szerintem kibékülve o is.
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!