Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a szeretet elmúlik, a harag és a gyűlölet pedig soha?

Haragot és gyűlöletet könnyebb táplálni, mind a két érzést képzeld el úgy, mintha lobogó tüzek lennének, ha táplálod rendesen nem múlik el, viszont az ember hajlamos a könnyebbet választani, gyűlölködni egyszerűbb és ezért sokan ezt teszik pedig semmi jó nem származik belőle, csak elveszi az életkedved.
pld ha valaki nagyon harag tartó az csak annyit jelent, hogy nem bír megbocsájtani, én elég hamar megbocsájtok mindenkinek sőt a kisebb dolgokat magamra se veszem, mivel sokszor csak humorizálnak velem ahogy én is szoktam velük és az lejön, de lényeg a lényeg, nekem nincs az életem a harag és a gyűlölködés és teljesen boldog ember vagyok.

Attól függ melyiket táplálod.
A harag és a gyűlölet kézen fogva jár, a sötétség hamarabb magába fogad ,mint a világosság.
A lelki fájdalom pedig indulatot teremt, izzó ,tömény gyűlöletet ami nem múlik ,csak mardos szüntelen...talán ,mert mert egyszer szeretet volt hajdanán a neve.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!