Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek gáz, ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek gáz, ha egy fiú balettozik?

Figyelt kérdés
Már óvodás korom óta ezt csinálom, elég jó vagyok benne, de mindig emiatt cikiznek. Lányok, mit szólnátok, ha a fiúról aki tetszik ez derülne ki? 17 F

2017. jan. 18. 10:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%
Miért js lenne gáz?😉
2017. jan. 18. 10:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Mármint legjobb sulis haverom bátyja profi balettos, nem bántották magasabb körökben, hülye emberek mindig szidják ami kilóg a sorból ne foglalkozz velük.
2017. jan. 18. 10:44
 3/12 anonim ***** válasza:
54%

Sőt bár én evi 1-2 alkalommal többet nem találkozom a batyjával mert a festeszet, film egesz mas világ annyit tudok, hogy a csajok tapadnak rá😃😃

Ne félj sztem ebből nem lesz gond, sőt szerintem normális csaj csak örülne ilyesminek.

2017. jan. 18. 10:46
 4/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom..nyilván semmi rosszat nem gondolnék, teljes mértékben támogatnám
2017. jan. 18. 10:49
 5/12 anonim ***** válasza:
46%

Sőt szerinted melyik a jobb őszintén?

Egy balettos művész aki gyengéd es megértő vagy egy részeges semmirekellő?

Öregem, sztem a csajodnak te leszel a főnyeremény definíciója, hagyd ezeket a kérdéseket.

😉

2017. jan. 18. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Kicsit sem zavarna, sőt. És is balettoztam éveken át ( csak sajnos abba kellet hagynom egézségügyi okokból) de még mindig imádom, ez egy művészet
2017. jan. 18. 10:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

NEM gáz! :)

Inkább balettozon mint hogy egész nap a gép elött üljön.Meg amúgy is...kinek nem jönne be egy balettos srác??? :D

Szóval hülyék azok akik cikiznek :)

14/L

2017. jan. 18. 12:40
 8/12 anonim ***** válasza:

Jaj én imádom a balettet. Aki pedig nem bírná, az nincs tisztában azzal, hogy a balett milyen jó testalkatot eredményez.

És még ha egy személyes jótanácsot elfogadsz, akkor ne érdekeljen, hogy mit gondolnak mások! Szerintem nagyon különleges dolog ha valaki fiú létére balettozik. :))

2017. jan. 18. 15:00
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Ritka

De én örülnék ha a barátom balettozna,legalább tudnék tanulni tőle ☺

2017. jan. 18. 15:38
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz. Ha szereted, nyugodtan csináld, és nem szabad elfelejteni, hogy rendkívül jól mutatnak a balettosok azokban a testhezálló ruhákban :D
2017. jan. 18. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!