Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hazudtam magamnak egy barátot...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudtam magamnak egy barátot mit csináljak?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szoval nekem még nem volt baratom és az osztalyomba már tobb mindenkinek volt ugyhogy en hazudtam magamnak egyet es utanna mar nem akartam tovabb hazudni es eldonttem hogy masnap azt mondom szakitottunk csak aznap kiderult hogy nem a legszebb lanynak is lett baratja es igy en is tovabb hazudtam hogy ne nekem ne legyen. Szerintetek mit csinaljak? Mondjam el az igazat vagy mondjam azt hogy szakitottunk vagy csak ne beszeljek rola vagy mit?(annyira belejottem a hazudozasra h kamu beszelgeteseket is csinalok a telomon h legyen mit mutogatni)

2017. jan. 17. 20:55
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mar elmondtam mimdenkinek hogy "szakitottunk" :)
2017. jan. 18. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!