Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon kicsit hazudtam. Elmondjam?
A baratommal tobb mint egy éve egyutt vagyunk es egyszer hazudtam egy kicsiket. Van az osztályomba egy csaj aki intim pc-t akar. Es o úgyse tudja ki az es amikor nagy volt a csönd egyszer es néma hallgatas egyszer veletlen magam sem tudom miert de fullentettem egy olyat hogy az egyik oszt tarsamnak intim pc-je lett. Es hogy o mondta meg minden... Valojaban csak oldani akartam a csöndet. Sose hazudok de ez kicsúszott. Most viszont lehet ott hagyna a sulit ahol van es lehet hogy atjonne hozzánk de akkor egy osztályba kerülne a csajjal... Nagyon kicsit hantaztam. Elegge lesokkolta a hír meghogy 16 evesen meg minden... Meg nem biztos hogy átjön (sőt amugy nem hiszem, de van ra esely)..Ennek a hazugsagnak mar vagy fel éve. De meg emlékszik ra. Mit tegyek? Nem akarom elmondani... Vagy óriásit hazudtam? Ti egy ilyenert szakitanatok a baratnotokkel? (Multkor tovabb rontottam a helyzetet azzal h mar nincs pc-je es h szégyelli h valaha volt) Ti megutalnatok engem érte?
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!