Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jön be a kpopper lányoknak?
Figyelt kérdés
Eléggé más stílusú zenét hallgatok, mégis úgy érzem ellenék egy kpopper lánnyal csak nem tudom hogyan kellen a figyelmét felkeltenem magamra.
(17f ; 15l)
2017. jan. 14. 21:00
1/6 anonim 

válasza:

Ha valakinek nagyon bejősz akkor tökmindegy hogy milyen zenét hallgatsz.
Egy kpopper lány véleménye. :D
2/6 anonim 

válasza:

Tényleg teljesen mindegy, hogy milyen zenét hallgatsz, amíg nem kezded el fikázni azt, hogy a lány miket hallgat.
Nem kell semmin változtatnod, csak beszélgess vele sokat, legyél kedves vele, aztán a többi jön magától.
(Szintén egy kpopper lány véleménye. 😀😀)
4/6 anonim válasza:
A zene tényleg mindegy :D Az én barátom se hallgat kpopot, mégis együtt vagyunk. ráadásul attól még, hogy kpopper, lehet mást is hallgat. Én Pl szeretem mellette a sima pop-t, rockot, discos zenét stb. A lényeg, hogy ne piszkáld a a kedvenc bandáját ne szóld le őket, mert azt nem szeretik. De ne is kezd el csak azért kpopot hallgatni vagy a kedvenc bandáját megszeretni, hogy imponálj neki. Max kérd meg mutasson pár számot, ami nagyon tetszik neki
5/6 luluhan válasza:
Legyél te Kim Tehyung
Vagy esetleg Byun Baekhyun
Hidd el biztos a siker :D
Remélem segíthettem
6/6 anonim válasza:
Igazából, ugyanolyan lányok vagyunk mint a "többi" nem kpopper lány. Ha közelebb kerültök egymáshoz, csak annyi hogy soha de soha be szóld le a bandákat. Ha mérges vagy/ veszekedtek akkor se! Csak legyél kedves, esetleg érdeklődj, hogy milyen zenét hallgat, kik a kedvencei stb. Az mindig jó pont.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!