Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/13 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani, de biztos jól nézel ki, csak azért lehet :)
2/13 A kérdező kommentje:
Nem tom :D De az iskolába 3 cigánylánynak bejovok
2016. nov. 21. 17:25
4/13 A kérdező kommentje:
Hát nem tduom pár rokononba volt cigányság nem tudom h az vagyok e mamamba is volt dednagypapamba is dednagymamamba is meg valami nényémbe is van
2016. nov. 21. 17:26
5/13 anonim válasza:
Öcsém,én futnék xd
Ha össze is jössz az egyikkel,elhagyod,az elszomorodik rád megy az összes a városban vagy ahol élsz..szóval nem kéne öcsém.
6/13 anonim válasza:
Ez tökmindegy, de amúgy a félcigányok közt vannak nagyok helyes lányok :'D, ezt így lazán mondom úgy hogy rocker vok xD
7/13 anonim válasza:
5. Az ilyen csoportok a magyarok közt is megvannak..
8/13 anonim válasza:
És akkor mivan,ha rocker vagy?
Egy másik rockernek nem lehet helyes egy félcigány lány vagy mi?
Ezt birom amúgy,hogy acélszív meg ilyen hülyeségek de a fele elvan szálva attól,hogy ő rockot hallgat
Én is azt hallgatom,de tudom meddig menjek el xd
9/13 anonim válasza:
Titeket tenyleg ennyire zavar ha valaki mas nemzetisegu? Tudjatok vannak normalis roma emberek,csaladok nem kell mindet egy kalap ala venni😬
10/13 anonim válasza:
En cigany vagyok keverek nelkul es nekem nem 1 rocker baratnom volt, emo-rocker ex es metalos legjobb haver es anno altalanosba gardista haver. Tok mindegy hogy nezel ki ha normalis vagy es engednek 1 eselyt hogy bizonyitsd nem vagy az a sztereotipianak megfelelo szemely.
Igaz aki rasszista annak nem tudsz megfelelni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!