Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinek mi lenne a véleménye...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi lenne a véleménye egy ilyen lányról? (fiúk/lányok) 14-16 éves korosztály

Figyelt kérdés

Külső:

165 centi

Hosszú barna alul vörös haj mindig jobb oldalt.

Barna szem.

Nem sminkel de igényes a külsejére.

Belső:

Szerényebb tipus mégis tudja magárol hogy milyen.

Tisztában van önnmagával.

Hirtelen haragú de nem haragtartó.

Ha valakit szeret azt félti legyen barát vagy szerelme vagy családja.

Mindent megtesz azért hogy a számára fontos emberek lelki és testi biztonságba legyenek de ha nem figyelmeztetik önnmagáról teljesen elfeledkezhet és saját épségét kockáratéve folytatja a védelmet...

Elég érzékeny de kívülről ezt csak azok láthatják rajta akik igazán ismerik vagy törődnek vele.

Egyébként kedvds segítőkész viszont elvont humorú (ezalatt azt értem hogy nem feltétlen vicces az másoknak mint ami neki igen de álltalában minden vicc vagy poén 3rhető számára)

Lányok ti barátkoznátok ilyen lánnyal?

Fiúk esetleg összejönnézek ilyen lánnyal?

(És se párkeresési szándék se barátkeresési csak egyszerűen érdekel ugyanis sokan fordulnak el tőlem)

Ha valakinek unszimpatikus lennék kérem írja le mért.

2017. jan. 14. 13:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Öcsém így is úgy is többetennemert nagyrésztcsak hús van itthon én meg vegavagyok szóval...😄
2017. jan. 14. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:

Egy csövesből világsztár. A traumákról ennyi a véleményem. Rengeteg ilyen példa van. Ugynaolyan emberek mint akárki, és nyilván nem jókedvükből költöztek az utcára. Rengeteg trauma. Minden leküzdhető, ezt egyszerűen csak nem szabad elfogadni, hogy olyan vagy. Mert az nem is te vagy. A trauma az nem te vagy, az egy múltbéli esemény vagy ember. A múltba vagy ragadva. Az a valaki aki te vagy, az a trauma előtt volt. Mégha ez csecsemő korban is volt. De ezt akkor is ki lehet deríteni, hogy ki az a valaki aki te vagy. Csak nem szabad megadnod magad ezeknek a traumáknak.

Az érzelmi zsarolás az nem direkt történik ne érts félre. Anyám se direkt csinálja, ő úgy csinál mindent ahogy jónak lát, és ő is teljesen azt akarja mint te, hogy mindenkinek a lehető legjobb legyen körülötte. Saját maga kárára. És hogyha valami olyasmit csinálunk amit ő úgy hisz hogy nem jó nekünk, akkor érezzük mi ezt az együtt nem értést, és ilyenkor nagyon nehéz ezzel szembemenni. Ezt jelenti az érzelmi zsarolás. És sokszor hülyeség amit ő lát(hozzáteszem mindenkinek vannak ilyenjei), mert nincs tapasztalata a dolgokban. Csak ez egy érzés benne ami láncreakciót indít el mindenkiben.

2017. jan. 14. 15:19
 13/18 A kérdező kommentje:

Könnyú úgy mondanod hogy ilyen vagyok hogy nem is ismersz... Honnan tudod hogy az életkörülményimhez képest nem megfelelő e amit teszek?

Honnan tudod hogy a családom nem ilyen és nincs ebben belém nevelt dolog is ami mondjuk tényleg már ösztön...?

Nem szeretnék itt ezen vitatkozni maximum privátbaha mindenképpen szeretnél meggyőzni az igazadról

2017. jan. 14. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszene egy ilyen baratno aki nagyon felt. Azt hiszem ezt hivjak yandere baratnonek vagy hogy (itt talaltam gykn emlitest rola)

Nekem igy ahogy van bejon a leiras :)

2017. jan. 14. 15:56
 15/18 anonim ***** válasza:

Téged személy szerint nem ismerlek, írtam is, hogy ennyiből nem lehet sokmindent megtudni egy emberről, hogy ide leír valamicskét magából, pl most derülnek ki dolgok, amik a leírásba nincsenek is benne.:D Én csak a saját életemből tudok meríteni, a saját tapasztalataimból, tudásomból, hogy pl a traumák nem olyan különleges dolgok, nem kell dédelgetni, és emiatt valamiben kevesebbnek éreznünk magunkat, nem kell ezzel megmagyarázni dolgokat, én is rengeteg traumán átmentem. Vesztettem el embereket, kb mindent megjártam a poklot, az egoizmust, a szerénységet, jó dolgokat is, nagyon sok mindent. És mivel sok mindent "kipróbáltam", ezért sok tapasztalatom van ezekkel kapcsolatban.

Csomó könyvet, meg videót is néztem meg, rengeteget kutattam ezután és rengeteget agyaltam is rajta:D És mindenkire ugyanazok az elvek hatnak, ezért tudom, hogy te valahol ugyanolyan vagy mint minden más ember, olyan vagy mint én, olyan vagy mint akárki akire felnézel. Ezért könnyű megmondani hogy mi van veled. Olyan mint a pszichológia. Egyből vágják hogy mi a bajod, átadni nehezebb azt hogy mit kéne csinálnod, mert neked is van egy képed magadról. Amihez ragaszkodsz, és ez így teljesen egészéges is, ha jó ez a kép. Nem feltétlenül kell az életnek rossznak lennie, mert egyszer az volt. Nem feltétlenül kell belekapszkodni a rossz dolgokban. Egyébként meg ezek a szövegek arra is szolgáltak, hogy többet megtudja rólad:D Mert az hogy leírsz magadról dolgokat kevesebbet árul el rólad, mint az ahogyan reagálsz dolgokra.

Másrészről a traumákat csak úgy tudod lezárni, hogy elfogadod őket. Nem te voltál a hibás, és nem is senki más. Azért történt meg, hogy tanulj belőle valamit, pl hogy hogyan fogadd el az adott dolgot. Hogy hogyan válj erősebbé általa.

Egy dolgot ne feledj, ami 100%-osan biztosan úgy van. Mindenki olyan amilyennek látja magát. Akármi amivel elégedett/elégedetlen vagy az életedben, azért történik, mert te olyannak akartad hogy legyen. A rossz dolgok azért történhetnek meg, mert valamit rosszul látsz saját magadon.(ugyanúgy apukád, anyukád, tesód mindenki felel saját magáért, te is, viszont csak úgy lehetsz a leginkább jó velük, ha saját magaddal az vagy, csak úgy tudsz segíteni rajtuk.)

Olyan nincs, hogy valaki olyan, csak úgy olyan, mert ő ilyennek született. Ilyen nincs. Mindenki olyan amilyennek látja magát.

2017. jan. 14. 16:20
 16/18 A kérdező kommentje:

Megmondtam.

Itt nem vagyok hajlandó ezzel tovább foglalkozni maximum privátban ugyanis ezmár nem akérdésemre való válasz.

Nem kérlem hogy mond el milyen vagyok.azt se hogy mért vagyok az.

Ezt itt fejezzük be. Hamondani valód van privátba tedd meg.

Magammal pedig semmi bajom de kössz az infót.

2017. jan. 14. 16:29
 17/18 anonim ***** válasza:
okey, ahogy érzed:D Nekem tökmindegy igazából:D
2017. jan. 14. 16:49
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. jan. 14. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!