Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ha szakítotok a barátnőt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ha szakítotok a barátnőtökkel akkor mutatjátok valami jelét?

Figyelt kérdés

Szóval mutatjátok valami jelét annak, hogy ez nektek fáj?

Vagy próbàltok úgy élni, hogy azt lássa mennyire elvagytok nélküle is? Esetleg féltékennyé akarjátok tenni?

(Úgy értem vagy közösen döntötök a szakítás mellett, vagy ő szakít de megbánja mire ti már látszólag jól érzitek magatokat?)

Tudom gyerekes a kérdés de én most erre látok példát..

Ha megbánjátok a szakítást még vissza szereznétek?

2017. jan. 14. 12:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam manipulatívan és bosszúvággyal fűtve viselkedni azokkal, akiket valóban szerettem, mert az saját magamat minősítené. De más fiúkról nem tudok mit mondani.
2017. jan. 14. 12:36
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Tompa Eszter gyilkosáról is azt hitték jó gyerek, közben kiderült, hogy tolvaj és hidegvérű gyilkos.

Szóval attól függ, kivel randizol. :)

2017. jan. 14. 18:30
 3/3 anonim válasza:
Hibbant aki megbánja, nem érdemes vele foglalkozni.
2017. febr. 3. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!