Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok egy ilyen vershez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok egy ilyen vershez?

Figyelt kérdés

egy srác írt nekem egyet és elsőre nagyon boldog voltam tőle hogy akarhat tőlem valamit, de beleírta hogy milyen jó barát vagyok, meg hogy számíthat rám és jól érzi magát velem.... ez szívás ugye?

19/l

2017. jan. 13. 10:53
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha amiatt aggódsz, hogy talán ez a szó nem jelentheti azt, hogy gyengéd érzelmeket táplál irántad, akkor nem kell félned. Mert sokan barátjuknak tekintik feleségüket, társukat, kiszemeltjüket, sőt szerintem azok a legerősebb érzelmek, ahol nem csak gyengéd, szexuális töltetű a kapcsolat, hanem szoros barátság is van a két fél között.
2017. jan. 13. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!