Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már az elején csúnyán...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már az elején csúnyán beszél velem mikor ideges akkor mi lesz később? 17/L

Figyelt kérdés

Élőben nem mer csúnyán beszélni velem de telefonba igen , ideges volt mert nem tudtam kimenni és azt mondta ba*dm*g , meg hogy bolond.

Fészen azt írta hogy bolond vagyok szintén meg hogy hülye vagyok.

Ez nem annak a jele hogy nem tisztel?

Meg azt is észre vettem hogy birtokolni akar engem.

Mikor még együtt se voltunk már akkor féltékeny volt látszott rajta. Akkor beszéltünk hogy mi lenne ha együtt lennénk és fel hozodott hogy el engednenk e egymást mindenhová és kérdeztem hogy ő elengedne engem mindenhová? Azt mondta csak családi összejövetelekre meg rokonokhoz. De ő elvárná hogy én mindenhová elengedjem.

Ő már most tudja ezt pedig biztos hogy nem azért ilyen mert félt és szeret mert még együtt se vagyunk rendesen.

Szerintetek egy ilyen kapcsolatba érdemes bele menni? Ő húsz felett van

2017. jan. 12. 20:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Csak egy kicsit eröszakos, hét igen. Csk egy picit fog megverni, meg zsarolni, de amugy szeret majd. Néha kék-zöld leszel, de mit számit...

Te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted? Addig hagyd ott a vérbe, mig lehet, és nem öl pl. meg érte.

2017. jan. 13. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!