Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert hívják így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert hívják így?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm , aki szerintem nem öltözik kihívóan , de mégis ri*nak tartják .....ezek mellett jóban van a fiúkkal ...

Szerintetek ezek indokok hogy ezt mondjak ?

2017. jan. 10. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Valami okuk csak van rá
2017. jan. 10. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:
az öltözködése az csak 1 dolog... általában a viselkedés alapján kapnak ilyen becenevet. szóval rámászik mindenkire, vagy nagyon könnyűvérű. vagy akár a modora.
2017. jan. 10. 22:07
 3/7 Technokol Rapid ***** válasza:
Mennyire van jóban ezekkel a fiúkkal? Ha afaszukat rángatja az nekem elég indok lenne :D
2017. jan. 10. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
nem tudhatod milyen igazából, nálunk is van egy lány, akiről azt hittem normális, de az osztály azon része tudta, milyen, akikhez először becsatlakozok, nah igen, félév eltelt, egész suli tudja, hogy milyen is a lány és a suli nagy része csak 1szerire megakarja kapni, de én ránézni se tudok, mert amúgy nem ronda és kinem néznéd belőle, hogy ilyen, ezért is lesznek rosszúl az emberek, mert tényleg durva dolgokat tesz, nincsennek rá szavak, szóval lehet csak nem tudod a hátterét, a lánynak is a híre mindenkit megelőzőtt és így már megse akarják ismerni, csak megkapni 1 menetre.
2017. jan. 10. 22:08
 5/7 anonim ***** válasza:

az indok nem más mint irigység.:/ Én is irigykedtem azokra a srácokra akik körül sok csajszi volt, bár én sose hívtam őket b*zinak, csak mégis kiváltott belőlem egy kevéske negatív érzést. De ez teljesen normális, sok az irigy ember, nem tudják elfogadni ha másnak jobban megy.:D Önbizalomhiányos emberek fikázzák a lányt szerintem:) Persze én már megváltoztam azóta.:D

Az a baj, hogy ilyenkor az ilyen lányokból könnyen válhat valóban az aminek állítják. Mert hát ha sokan mondják egyszer csak elfogják hinni. Legalábbis szerintem. Ők akarják hogy tényleg ri*anc legyen, ezért azzá teszik.

2017. jan. 10. 22:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Csak tudjatok , mikor kérdeztem rola , akkor azt mondta ,hogy neki fel sem tűnt , meg hogy nem ugy gondolja hogy a fiuk ki kezdenek vele, hanem hogy csak haverkodnak
2017. jan. 10. 22:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Es sose mászik ra semkire , ugyanis tudom hogy nagyon teszik neki egy fiú, es nem hinnem hogy ilyet tenne
2017. jan. 10. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!