Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 12-18 éves fiúk! Nálatok mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

12-18 éves fiúk! Nálatok mit jelent, ha egy lányra mosolyogtok?

Figyelt kérdés
Mit ha "foggal" vagy csak úgy "simán"? Milyen helyzetekben? Ha meglátod, köszönéskör, óra közben, ha nézed és a közben, stb.

2017. jan. 10. 20:50
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
MIndkettő ugyanazt, mosolyogtam, nem szabad vagy mi?? VAn egy zenéből egy idézet: "aki a mosolygást feltalálta, örül ha valakinek fülig ér a szája" igaz csak 1-2 szer hallottam, de ez a bölcselet bennem maradt, szóval nem lehet csak úgy mosolyogni? feltétlen kell jelenteni valamit? De tessék, ha mosolygok boldog vagyok, lehet egy vicc jutott eszembe, egy kellemes emlék, vagy te meztelenül.
2017. jan. 10. 20:55
 2/6 anonim ***** válasza:

Én, ha láthatóan nézek valakit, azzal azt mutatom neki, hogy tetszik. Ha mosolygok rá, akkor is ugyan ez a szándékom, szerintem többi fiúnál is így van. :)

13/F

2017. jan. 10. 20:56
 3/6 Technokol Rapid ***** válasza:
100%

Szia Páwagyerek!

Én többi fiú vagyok... és rohadtul nem így van.

Csak ennyit akartam.

Szia!

ui.: Hülye vagy...

2017. jan. 10. 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...

Persze szabad mosolyogni, de amikor semmi vicces nem történt, akkor csak úgy?

2017. jan. 10. 21:15
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig mosolygok, akkor is ha egyedül vagyok az utcán, szóval nekem azt jelenti csak, hogy jó a kedvem, boldog vagyok, kedvesen szoktam mosolyogni minden osztálytársamra, akár óra közben is, ha összenézünk. 18 éves férfiú vagyok.
2017. jan. 10. 21:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jan. 10. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!