Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12-18 éves fiúk! Nálatok mit jelent, ha egy lányra mosolyogtok?
Figyelt kérdés
Mit ha "foggal" vagy csak úgy "simán"? Milyen helyzetekben? Ha meglátod, köszönéskör, óra közben, ha nézed és a közben, stb.2017. jan. 10. 20:50
1/6 anonim válasza:
MIndkettő ugyanazt, mosolyogtam, nem szabad vagy mi?? VAn egy zenéből egy idézet: "aki a mosolygást feltalálta, örül ha valakinek fülig ér a szája" igaz csak 1-2 szer hallottam, de ez a bölcselet bennem maradt, szóval nem lehet csak úgy mosolyogni? feltétlen kell jelenteni valamit? De tessék, ha mosolygok boldog vagyok, lehet egy vicc jutott eszembe, egy kellemes emlék, vagy te meztelenül.
2/6 anonim válasza:
Én, ha láthatóan nézek valakit, azzal azt mutatom neki, hogy tetszik. Ha mosolygok rá, akkor is ugyan ez a szándékom, szerintem többi fiúnál is így van. :)
13/F
3/6 Technokol Rapid válasza:
Szia Páwagyerek!
Én többi fiú vagyok... és rohadtul nem így van.
Csak ennyit akartam.
Szia!
ui.: Hülye vagy...
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat...
Persze szabad mosolyogni, de amikor semmi vicces nem történt, akkor csak úgy?
2017. jan. 10. 21:15
5/6 anonim válasza:
Én mindig mosolygok, akkor is ha egyedül vagyok az utcán, szóval nekem azt jelenti csak, hogy jó a kedvem, boldog vagyok, kedvesen szoktam mosolyogni minden osztálytársamra, akár óra közben is, ha összenézünk. 18 éves férfiú vagyok.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jan. 10. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!