Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után jura együtt?
Figyelt kérdés
Sok olyan esetett hallottam és lattam is parat hogy szakítottak és újra együtt vannak majd hazassag lett belőle.
Ha valakinek van ilyen esete írja le legyen szíves és mondja el mi az alap kove hogy működjön újra.
Igen szakítás után vagyok és szeretném visszakapni a párom.
2017. jan. 10. 15:58
1/2 anonim 

válasza:

Én még ezt annó a szüleimtől tanultam: "Ahol nincs veszekedés, az nem szerelem".
Én csak ezzel a mondattal tudnék neked választ adni. :)
2/2 anonim 

válasza:

Hát, én jura együtt nem voltam még senkivel, de ÚJRA együtt sem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!