Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vörös haj?
Figyelt kérdés
Nektek bejon, ha egy fiunak voros haja van, vagy inkabb taszito?2017. jan. 10. 08:30
2/10 anonim válasza:
Nekem nem a hajszínen múlik, hogy bejön-e.
3/10 Noblesse Oblige válasza:
Nekem nem számít a hajszín.
4/10 anonim válasza:
Nem a hajszín a lényeg, hanem az összkép.
6/10 anonim válasza:
Én a sötét hajat preferálom, korábban úgy gondoltam, hogy a vörös és a szőke egyáltalán nem is tetszik. De az első fiú, akibe szerelmes voltam vörös hajú volt, és rajta nagyon tetszett. Utólag úgy gondolom, hogy hosszú távon teljesen lényegtelen szempont a hajszín.
7/10 anonim válasza:
Nemrég láttam a 4-es metrón egyet és hát elég jól nézett ki :D
8/10 anonim válasza:
Nekem nem számít a hajszín,viszont barátom vörös hajú ^^
9/10 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszenek a voros haju fiuk:)
Ez persze izles kerdese,es a barna hajuak sem taszitanak,de a voros megis kulonlegesebb:D
10/10 KakashiSensei válasza:
Nekem 2 vörös hajú fiú osztálytársam is van, gyakorlatilag a lányok fele azt nézi, hogy "Jaj, de cuki a haja!", és órán egyfolytában a hajszálaikat lopkodják a pulcsijukról, szóval szerintem a legtöbb lánynak általában bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!