Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdő alkoholista lennék 18 évesen, lányként a
barátommal karonfogva?
Figyelt kérdés
Igazán 17 évesen kezdem el bulikban inni, vodkát, jagert. Aztán ha többbnapra elmentünk valahova, szinte mindig megesett, hogy a földig ittam magam, sírtam, hánytam majd elaludtam és amikor felkeltem minden rendben volt. Ha néha a barátnőimnél aludtam az első az volt, hogy igyunk. A tavaly télen elég rosszúl éltem meg egy 3 éves kapcsolat szakítását így minden hétvégen leittam magam. Most már csak bulikon iszok amiegy hónapban 2-3 alkalom persze mindezt a barátommal és azon kapom ma magam,hogy kb egy hete minden este megiszok egy kis jagert, simán vagy naranccsal.
nagyon gáz, iszonyatosan lenézek minden emberi roncsot aki állatként vedel és igy elhagyja magát.
2017. jan. 9. 20:51
14/19 anonim válasza:
Én lány vagyok és szerintem nincs semmi elitélendő ebben. Pont abban a korszakban vagy, én is ebben vagyok most... Barátokkal okés, egyedül is néha, a lényeg, hogy tanuld meg a határaidat és ha te magad érzed, hogy már túl sok tegyél ellene
2017. jan. 9. 21:04
15/19 anonim válasza:
10: es egy ferfinak nem undorito?! De igen mindenkinek, en utalom az ilyen embereket, ne haragudj kerdezo, de szetem borzaszto amit csinalsz, es ez betegseg. Probalj meg kigyogyulni.
2017. jan. 9. 22:14
16/19 anonim válasza:
Egyetértek az utolsó válaszolóval.
Nincs bajom az akohollal, de aki úgy le issza magát hogy hány, nem talál haza stb. Az undorító. Kedves kérdező jobb lesz hogy ha hamar befejezed ezt mert ilyet csak a felelőtlen szánalmasan idióta emberek csinálnak. Már nem azért de egy normális ember tudja hogy mi az a mérték.
2017. jan. 10. 15:40
17/19 A kérdező kommentje:
Én is tudom, ésle is tudok állni, lásd ezért nem rugok be minden bulin. De egyszrűen akkor úgy érzem, hogy úgy jó nekem.
2017. jan. 10. 19:07
18/19 anonim válasza:
Dehogy baj, sőt szerintem vonzó.
Ha gondolod ugorj át hozzám egyszer Debrecenbe, és csinálunk egy közös bebaszós lájvot :)
Molnár Kiki /27
2017. jan. 12. 23:06
19/19 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincsen semmi baj, fiatal vagy és ennyi, mások már 12-13 éves koruktól kezdve ezt csinálják, ahoz képest a 17-es tök jó arány. Meg különben is inkább most igyál meg bulizzál, és éld ki magad, mint hogy 30-40 évesen rágyere hogy jaaj te még nem is élted igazán ki magad és akkor kezdj el inni meg úgy élni mint egy 20éves, mert az már tényleg kínos lenne. De így ezzel nincsen semmi baj, ameddig kordában tudod tartani, nézz magadba és legbelül úgyis megérzed hogy tudod még kezelni a helyzetet saját magadban vagy nem, és már kezd függőséggé alakulni. Ha at első akkor nincs semmi baj, ha második akkor viszon vegyél vissza egy kicsit, ameddig még képes vagy rá😊
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!