Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lezdenek el mar a normalis lanyok is r. banckodni?
Osztalytarsam (lany) teljesen normalis, kis csondes, meg lehet vele rendesen beszelni
Erre ma megtudtam hogy meztelen kepeket kuldozget nehany kozos ismerosunknek. Nem erdekel maga a lany, csak a jelenseg zavar hogy a normalis (vagy annak hitt) lanyok is mar r...banckodnak. F

És, ha nem ri**banc, akkor féljen? :D
Mert kb ezt mondtad ezzel.
Nem kell akkor sem, de egy normalis lanynak ne legyen kisebb az onbizalma azert, mert sajnos eleg sok fiu a r-bancokra hajt
Normalis lanyok hajra

Több normális srácnak kellene nyíltan közölnie, hogy szerinte ez helytelen és taszító. A média is ludas benne. Figyelj meg egy tinimagazint. Ha fiúknak készült, akkor barkácsolás, tudomány, felfedezés, sport lesz benne. Ha lányoknak készült, akkor sminktipp, "rucik" stb. és már a borítón is d*gjál-meg arckifejezésű csaj van.
Próbáltak engem is bevonzani, hogy ilyesmit tegyek. Lassan, apránként, pár hét alatt, a végén már úgy, hogy úgyse merem megtenni, na gyerünk, úgyse merem... Szóval észnél kell lenni, belerángatják az embert. Aztán meg azt a szót hasznáják rá, amit te is.

Szia!
Sajnos én annak a lánynak a nevében nem tudok nyilatkozni, szerintem indokot csak az a lány tudna mondani. De azt már én is észrevettem magamon ( mint ahogy te is írtat hogy mostanában a fiúknak inkább a nagyvilági lányok jönnek be és nem a visszahuzódó csendes lányok) ezért benem is néha lezajlik egyszer kétszer, hogy milyen lenne beállni a sorban. (Eljárni bulizni, piálni. Stb.... ) De aztán mindig rá jövök arra hogy lehet sokan bírnának akkor de az nem én lennék már.
Szóval a végére elégé eltértem a témától de lényegében szerintem azért lesz egy csendes lányból "r*b*nc" mert úgy érzi hogy csak ezzel tudja magára felhívni az emberek figyelmét. Persze ez helytelen de ki szeretne lenni a láthatatlan lány?
Kiraly megkaptam a valaszt!
Magyarul az osszes csaj feltünőségi viszketegsegben szenved
Rákos hollokutyak:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!