Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert lezdenek el mar a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert lezdenek el mar a normalis lanyok is r. banckodni?

Figyelt kérdés

Osztalytarsam (lany) teljesen normalis, kis csondes, meg lehet vele rendesen beszelni

Erre ma megtudtam hogy meztelen kepeket kuldozget nehany kozos ismerosunknek. Nem erdekel maga a lany, csak a jelenseg zavar hogy a normalis (vagy annak hitt) lanyok is mar r...banckodnak. F

2017. jan. 9. 19:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

És, ha nem ri**banc, akkor féljen? :D

Mert kb ezt mondtad ezzel.

2017. jan. 9. 19:50
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem kell akkor sem, de egy normalis lanynak ne legyen kisebb az onbizalma azert, mert sajnos eleg sok fiu a r-bancokra hajt

Normalis lanyok hajra

2017. jan. 9. 19:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Több normális srácnak kellene nyíltan közölnie, hogy szerinte ez helytelen és taszító. A média is ludas benne. Figyelj meg egy tinimagazint. Ha fiúknak készült, akkor barkácsolás, tudomány, felfedezés, sport lesz benne. Ha lányoknak készült, akkor sminktipp, "rucik" stb. és már a borítón is d*gjál-meg arckifejezésű csaj van.

Próbáltak engem is bevonzani, hogy ilyesmit tegyek. Lassan, apránként, pár hét alatt, a végén már úgy, hogy úgyse merem megtenni, na gyerünk, úgyse merem... Szóval észnél kell lenni, belerángatják az embert. Aztán meg azt a szót hasznáják rá, amit te is.

2017. jan. 9. 19:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem minden lány ilyen, ezt merem állítani. Az osztályomba is jár 2 lány, akikről biztos meggyőződésem, hogy teljesen normálisak, visszafogottak és szerintem egyiküknek sem volt még barátja, ráadásul nem is Facebookon élik az életüket és nincs túl sok ismerősük.
2017. jan. 9. 19:58
 15/17 A kérdező kommentje:
Sosem lehet tudni:)
2017. jan. 9. 19:59
 16/17 Evus1999 ***** válasza:

Szia!

Sajnos én annak a lánynak a nevében nem tudok nyilatkozni, szerintem indokot csak az a lány tudna mondani. De azt már én is észrevettem magamon ( mint ahogy te is írtat hogy mostanában a fiúknak inkább a nagyvilági lányok jönnek be és nem a visszahuzódó csendes lányok) ezért benem is néha lezajlik egyszer kétszer, hogy milyen lenne beállni a sorban. (Eljárni bulizni, piálni. Stb.... ) De aztán mindig rá jövök arra hogy lehet sokan bírnának akkor de az nem én lennék már.

Szóval a végére elégé eltértem a témától de lényegében szerintem azért lesz egy csendes lányból "r*b*nc" mert úgy érzi hogy csak ezzel tudja magára felhívni az emberek figyelmét. Persze ez helytelen de ki szeretne lenni a láthatatlan lány?

2017. jan. 14. 22:20
 17/17 A kérdező kommentje:

Kiraly megkaptam a valaszt!

Magyarul az osszes csaj feltünőségi viszketegsegben szenved

Rákos hollokutyak:)

2017. jan. 15. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!