Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert lezdenek el mar a normalis lanyok is r. banckodni?
Osztalytarsam (lany) teljesen normalis, kis csondes, meg lehet vele rendesen beszelni
Erre ma megtudtam hogy meztelen kepeket kuldozget nehany kozos ismerosunknek. Nem erdekel maga a lany, csak a jelenseg zavar hogy a normalis (vagy annak hitt) lanyok is mar r...banckodnak. F

Nah ezt viszont én is tapasztaltam, mikor jött hozzánk új osztálytárs és hát kinem néztem volna belőle, de ez van, az embert a hírükből ítélnek el, nem szabad, hogy rossz legyen a híred, mert akkor a rólad alkotott kép is rossz lesz (rocky)
Hát amint megtudtam, hogy naponta vagy 10 srác szájában matat meg még kitudja hol már csak gondolni se tudok rá úgy, egyszerűen egy nő ilyen viselkedéssel elveszti számomra a tekintélyét és a nőiességét.

De ha r**banc, akkor nem normális és nem is volt.
Egyébként, miért kezd el minden normális fiú páwa b**zi lenni és degradálja le az összes nőt pár kis p**csa miatt?
Mert ez olyan, mintha a saját anyádat is ler**bancoztad volna, hiszen valószínűleg ő is normális, csakhááát.. ugye akkor itt merül fel a te és a veled egykorúak véleménye a nőkről. :D ;)

En magam sem vagyok pawa
De amikor egy ilyen lanyrol megtudod hogy tobb 10 embernek kuldd ilyen kepeket es naponta mast szopogat az kicsit kiabrandito:)

Mióta normális, ha egy lány ribkó? Mert a tetoválós hasonlatod nemigen helytálló.
Akkor a "nép"-ben elfogadott, hogy 3-ból 2 lány rib**anc és érezzem magam különcnek, amiért nem vagyok az?
Mert a kérdésből ítélve nem elfogadott dolog ez és én nem gondolom azt hogy háromból kettő az lenne. Vannak rib...anc lányok, de nem mindenki az. Én csak erre az előítéletre akartam rávilágítani a hozzászólásommal.

3/2 igenis ribi szerintem:D
Es normalis embereknel egyaltalan nem elfogadhato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!