Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik a jobb? Egy tartós...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik a jobb? Egy tartós barátnő vagy sok alkalmi kapcsolat?

Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 02:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés kb olyan ,hogy: Mi jobb egy r.banc akit kitudja kik kúrnak rajtad kívűl vagy egy rendes lány aki szeret ? :D
2017. jan. 9. 12:03
 12/18 roly112 válasza:
53%
Én voltam már mindkettőben és azt mondom, hogy aképp cselekedj, hogy a legjobban érezd magad. Azt vallom hogyha megakarom talalni az igazit ahhoz több lányt ki kell probalni hogy tudjak valasztani :P Ha valaki megfog ragadd meg magadnak és ne engedd el. Ha valakit már nem szeretsz és sehogyan sem vagytok veszekedtek ölitek egymást akkor engedd el. Ha apkalmi kapcsolatba kezdesz ne felejtsd el tisztázni a másik féllel hogy mik a szándékaid, és akkor elkerülöd a későbbi nézeteltéréseket. Na jooo az elején egy kis ferdítes meg belefér :P de utána légy az őszinteség bajnoka :D
2017. jan. 9. 13:55
 13/18 anonim válasza:

Ha csak dugni akarsz akkor persze...

Eszembe jut 40 évvel ezelőtti kis szösszenetem:

Dugtál?

Igen.

Na és melyik kezedben volt?

Te hülye, mondom, hogy dugtam.

2017. jan. 9. 15:31
 14/18 anonim ***** válasza:
76%
Mindegy csak az a lènyeg,hogy egèszsègesek legyetek,meg kell kèrdezni,hogy a nő egèszsèges-e nincs-e nemi betegsège. A kettő egyszerre is jò csak az èlettàrsaddal előtte meg kell beszèlni.
2017. jan. 9. 15:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Én a tartós barátnőre szavazok. 16f
2017. jan. 9. 22:41
 16/18 anonim válasza:
40%

"Én a tartós barátnőre szavazok."

Ez valamilyen "E" jelű csaj?

2017. jan. 15. 12:40
 17/18 anonim ***** válasza:
#16 Nem tudom, most tartós sütim van helyette.
2017. jan. 15. 16:14
 18/18 anonim válasza:
Lásd mit sugallnak a mesék! A kishableánynak mihelyst lába lett, faszán szét is tette! :D
2017. szept. 5. 02:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!