Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb, párkapcsolatban lenni vagy szinglinek lenni?
Nyilván mindekettőnek vannak előnyei és hátrányai is.
Ti melyiket preferáljátok?
Szinglinek lenni szerintem is jobb.
Senki nem ugat be azt csinálsz amit akarsz.
Nincs számonkérés. Aludhatsz ameddig akarsz, sose foglalt a zuhanyzó.
A magánéletedben te döntheted el h mikor mit csinálsz senki nem fog veled vitázni a holnap viszed ki a szemetet v mosogatsz el.
Nekem olyan szinten nem hiányzik egy kapcs h valami 4-5 (asszem ennyi volt úgy 15 év alatt) próbálkozót anno le is passzoltam.
Én egyszerűen nem kívánok ezzel foglalkozni számomra felesleges.
Hááát...
Jó kérdés. :D ahogy írtad mindkettőnek megvannak az előnyei hátrányai.
Kapcsolat előnye, hogy van akit szerethetsz (és nem csak barátként), ettől az ember jóval boldogabbnak érzi magát, segítetek egymásnak.
De például a hátulütője, hogy ha szakítotok pl. 2 év után az nagyon fáj. Ilyenkor az ember néha azt kívanja, hogy "bárcsak ne történt volna meg", "bárcsak szingli lennék/maradtam volna".
Szingliség előnye, hogy ilyen fájdalmat csak akkor kapsz ha elhívsz egy lány randira/beszélgetni és nemet mond. Bár azért amit fentebb írtam az jóval jobban fáj mint egy "nem" válasz.
Én így hirtelen nem tudok ebben döntést hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!