Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy nem jönnek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy nem jönnek be a kedves srácok?

Figyelt kérdés
Van egy srác.. Én bejövök neki, de nekem nem. Ami nagyon zavar benne hogy nagyon kedves. Igen, igen marhaság de ez van. Én egy kicsit bunkóbb stílusu lány vagyok, ő mégis kedves velem. Nem tudom miért zavar annyira...

#szerelem #túlzott kedvesség
2017. jan. 6. 13:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Már bocsánat, de se általánosítani, se leszólni nem kell senkit..

Mindenkinek megvan a saját ízlése és ennyi :)

Én is kedves szoktam lenni a lányokkal, de saját véleményem azért van.

Ha magamból kellene kiindulni akkor az a srác lehet csak veled kedves..

Szólj neki, hogy vegyen vissza, és adj neki egy esélyt, ha nem nyeri el a tetszésed meg dobd ki.

Amúgy mindenkinek magának kell megtapasztalni a dolgokat, és nem kell leszólni :)

Egy srác voltam, aki volt hasonló helyzetben.

2017. jan. 6. 16:44
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha neked nem zsánereid a kedves fiúk jöjj össze egy bunkóval. De 2 hét múlva ne itt sírj, hogy miért olyan szemetek a fiúk.
2017. jan. 6. 16:47
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) amugy egy szóval nem mondtam hogy a bunkók jönnek be. Annyit mondtam hogy én bunkó vagyok (nem anyira de nem nevezném magam olyan kedvesnek se) ennek ellenére ő nagyon kedves hozzám. Azt nem szeretem hogy túlságosan kedves. Nem árt az ha az ember egy kicsit bátrabb és kimondja mit gondol. Én szeretem ha valaki őszinte, és elmondja a hibáim. Persze, persze, az ember nem szívesen teszi ezt a lánnyal aki neki tetszik, de mi már régóta barátok vagyunk, és hiányzik hogy kimondja mit gondol rólam.
2017. jan. 6. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!