Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, titeket zavarna, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavarna, ha egy fiú sokat hülyül és kevés esetben komoly?

Figyelt kérdés

Én már mióta élek kicsit komolytalan vagyok. Ezt nem úgy értem, hogy buta vagyok és nem értem meg a dolgokat, csak szeretek hülyéskedni, sokat nevetni, másokat megnevettetni.

Mondanám, hogy troll vagyok, de azt a jelzőt inkább azokra használják mostanában, aki anyázik név nélkül a neten.

Úgy kell elképzelni, hogy szeretem a dolgokat viccesre venni, ha játék, ha film, vagy akármi, amit szabadidejében csinálnak az emberek. Szeretek játszadozni néha a másik idegeivel, de bántó szándék nélkül és ha az illető érti a viccet, akkor nem is kellene, hogy magára vegye. Sok esetben cinikus is vagyok, ezzel csak az a baj, hogy van olyan ember, aki nem érti.

Nos a lényeg, hogy sokat szeretek szórakozni, hülyéskedni, keveset vagyok komoly. Persze tudom milyen helyzetekben kell komolynak lenni és olyankor az is vagyok, csak hát na, ez engem nagyon fel tud tölteni. A haverok nagy része tudja, hogy ilyen vagyok és a volt barátnőm is tudta, de ő is ilyesmi személyiség volt, lehet csak azért fogadta el.

Lányok, titeket ez mennyire zavarna, vagy mit szólnátok hozzá?

2017. jan. 5. 17:25
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

"csak bennem néha megvan a depihajlam (mondjuk ritkán jön elő), de akkor jön a barátom és kihúz belőle az idiótaságaival :D"

Ugyan ez volt nálunk az exemmel :D

Nem mindig hátrány ez. Jó érzés felvidítani másokat, főleg ha szereti őket az ember.

2017. jan. 5. 18:17
 12/13 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen barátom (nem járunk) és nagyon bírom... Imádom az ilyen fiúkat! :D
2017. jan. 5. 20:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Én nagyon imádom az ilyen embereket, örülnék, ha lenne ilyen ismerősöm, mivel én is pont ez vagyok, szóról szóra, csak lányban :D
2018. ápr. 1. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!