Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác, aki nagyon tetszik, de barátnője van, szerintetek hagyjam annyiban?
Figyelt kérdés
Már egy jó ideje tetszik a srác, de sosem mertem kezdeményezni nála meg tök zavarban vagyok a közelében, azonban pár hónapja rájöttem, hogy hova szokott járni és gondoltam összeszedem a bátorságomat és megpróbálok a közelébe kerülni. Azonban kiderült, hogy barátnője van, már kb fél éve. Így gondoltam nem leszek kapcsolat romboló és más után nézek, de múltkor is láttam és annyira jól nézett ki, annyira tetszett, tök tanácstalan vagyok. Gondoltam akkor kivárom az alkalmat, de kitudja meddig lesznek együtt.2017. jan. 3. 07:21
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy nem az ő feladata megvédeni mások kapcsolatát, de belesz*rni sincs joga. ;)
12/12 anonim válasza:
Lehet hogy vele sokkal boldogabb lenne, nem tudhatjuk előre. Nyugodtan lehet sőt kell is próbálkozni, erről szól a fiatalság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!