Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ti ráírtok valakire egy közösségi oldalon, az azért van, mert tetszik a srác?
Figyelt kérdés
2016. aug. 28. 22:17
1/9 anonim válasza:
Ne legyenek illúzióid csak ki akarnak használni ;-)
4/9 anonim válasza:
Vagy éppen csak egy vizsgához kellene nekem pár tétel, ami neki meglehet. :D
5/9 anonim válasza:
A mai nők szemével..
1.) kihasznál.
2.) unatkozik.
3.) féltékennyé akar tenni veled valakit.
4.) tetszel a legjobb barátnőjének.
5.) tetszel az ellenségének
6.) fogalma sincsen ki vagy, ki akarja deríteni.
7.) fogalma sincs mit akar tőled, és azt próbálja kideríteni.
8.) bármi más.
9.) tetszel neki, meg akar ismerni.
6/9 A kérdező kommentje:
#1 Inkább én használhatnám ki őt, BMW-je van, én meg csóró vagyok, mint a templom egere. :DD
2016. aug. 28. 22:42
7/9 anonim válasza:
Hát ez elég sok okból megtörténhet, az egyik ok lehet, hogy tetszik. Ez még szerintem nem jelent semmit.
Miért? Ha tudok segíteni, és kifejtenéd nekem bővebben, mi a szitu, szívesen segítek:)
20/L
9/9 anonim válasza:
Igen!
Ha nekem tetszik egy pasi, raírok, érdeklődöm felőle. Viszont ha látom, hogy ő nem kérdezget, ráhagyom a dolgot.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!