Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? :/Talán most megharagszik, vagy elkéne hagynom? , nagyon nehéz.
A barátnőmel már 4éve együtt vagyunk.
A hónapokban feszültnek tűnt, kerülte a társaságom. Mindig rohant sose volt otthon mikor hazaértem. Ha pedig otthon is volt állandóan a telefonján pötyögött.
A haverom azt mondta biztos van valakije, és higy bekéne szivatni a lányt.
Én teljesen hülyeségnek tartottam az egészet. De belementem hogy a haverom, biztos legyen abban hogy nem csal meg.
Kitaláltuk a tervet.Ami a következő volt:Azt kellet mondanom a barátnőmnek, hogy később érek haza.
Egyszerű nemde?
Minden így volt.Sőt, a főnököm hamarabb elengedett a szokásosnál. Haza fele vettem egy két szódát és egy sport csokit amit megis ettem útközben.
Haza értem halkan kinyitottam a bejárati ajtót.Senki sehol, már kezdtem megnyugodnj mikor nyögdécseléseket hallottam a fürdőszobából.
Benyitottam, és a bátyám éppen kiélte a vágyait a barátnőmön.
Mérgemben eldobtam a szódás üvegelet, amik szét durrantak, és leesett a kerámia szappantartó...
Segítsmost!
Ez most mi volt?
A nagymamámtól kaptam az a szappantartót!
Ha meglátja kinyír...:/
Na meg a szódás üvegek.
Írtó drága lessz..:/
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!