Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki ad a fiukhoz utmutatot?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki ad a fiukhoz utmutatot?

Figyelt kérdés
Annyira nem ertem oket :( egyszer ezt mondja maskor meg tobbiektol mast halkasz vissza (amit vissza hallasz az a pozitiv). Miert kell mindent ennyire tul bonyolitani? Egyszer mindana a szemembe hogy tenyleg mi van de mar nem is tudok neki hinni, nem mondd nekem igazat:(

#fiú #kapcsolat #buli #felrebeszél
2017. jan. 2. 15:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
28%
ADok, de gyere érte, élőben jobb megmutatni, hol találod a fas*t meg ilyenek.
2017. jan. 2. 15:54
 2/12 anonim ***** válasza:
73%
írd le privátba h pontosan mit nem értesz és segítek ;)
2017. jan. 2. 15:56
 3/12 anonim ***** válasza:
81%
nem olyan nehéz az :D ne azt nézd amit mond hanem a reakció időt (chaten) és hogy mikor milyen a hangulata az adott témával vagy személlyel kapcsolatban pl nekem felhozza bárki akármelyik exem és ideges leszek nyilván nem azt jelenti hogy szeretem bármelyiket is :D de ha tetszik egy lány azonnal válaszolok neki de tényleg másodperceken belül :D nem beszélek annyit csúnyán sem de sokszor eljön a pont amikor az van hogy fuck it onnantól 2 szavas válaszok sose kereslek stb szerintem egyszerű :D nekünk legalább az igen az igen a nem az nem :D
2017. jan. 2. 16:00
 4/12 anonim ***** válasza:
35%

Ezt a kérdést feltehettem vna csak lányokhoz.

Miert jó az egy lánynak ha látszólag erdeklődést, igényt mutat a társaságokra miközben a valóságban csak szívat?

Mert elèr egy pontot mikor újra összezedem magamat és utána kapok a nyaklevest milyen hülye voltam megint ő meg vszeg jókat röhög.

Nektek lányoknak miért jo ez hm?

Hülyíteni miközben ott van mindenki más, szivassátok őket.

Bezzeg más srácokkal lazán szóba álltok s ki tudja mèg mit csináltok decaki udvarol az csak játékszer????

Azért mert az erzelmei folytán a kezetekben tartjátok?

Na hol az útmutató a csajokhoz hm?😤

2017. jan. 2. 16:11
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
olvass Barbara és Allen Pease könyveket. zseniálisak!
2017. jan. 2. 16:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Előbb a nyelvtanban ismerd meg az útmutatásokat. :D
2017. jan. 2. 16:21
 7/12 anonim ***** válasza:
Uccsó egy rasszista ne is törődj vele😂
2017. jan. 2. 16:22
 8/12 anonim ***** válasza:
63%
AZ 5ÖS HÜjeségeket bezsél, olvasni nem kel, mert anélkül is megwan, mindenn ember.
2017. jan. 2. 16:23
 9/12 anonim ***** válasza:

5ös hazudik az biztos.

Te csak ne gerjeszditt a feszkót hanem a kérdésre válaszolj inkább😃

Na neked van vmiféle csillagtérképed?

2017. jan. 2. 16:25
 10/12 anonim ***** válasza:
Egy példányt nekem is passzoljatok már!:D
2017. jan. 2. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!