Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen dolog ez? 😂
Másoknak franko ismerkedos meg parkapcsolati tanacsokat tudok adni, meg napok alatt osszehozok embereket, de rajtam a joisten se segit, plusz en se tudok magamnak. Miert van ez?:D
F
Nem tudom, velem is ez van :'D
/L
Lehet ronda vagy, de tudod mi kell a nőnek, habár sovány ember nem érti meg a nőt
Tisztelettel: Molnár Krisztián.
Na a hármas idejött iligykedni:D
Egyebkent nem vagyok csunya
5ös *-*, tudtam, hogy NEM HALTÁL MEG, az a halál ISten tudtam, hogy nem ölt meg és valahogy sikerül majd feltámadnom, de hogy siekerült?? Képzeld igazad volt, végig yagami light volt maga kira a mészáros, ahhhj annyi kérdésem lenne hozzád, pld hogy emlékszel-e a szüleidre? milyen volt az árvaházban felnőni?? És milyen érzés olyan okosnak lenni?
Kérdező kép nélkül nehéz megmondani, de ha nem vagy csúnya, akkor lehet a belsőddel van gond.
Basszus dettó ugyanígy vagyok:"DD
Pacsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!