Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Nektek ez mennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek ez mennyire jön be?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szeretném megtudni, hogy mit gondolnak erről a lányok: Nagyon szeretek sportolni, már régóta atletizálok, kockás hasam van, a suliban nincsenek rossz jegyeim (de nem is vagyok kitűnő), magamat intelligensnek tartom, de nem vagyok (remélem) nagyképű. A sport mellett kevés időm marad másra, elég izmos vagyok (nem az a kigyúrt nagy izomagy, hanem olyan ami szerintem jól mutat). Ti így leírás alapján milyennek tartotok? Vonzónak vagy nem nagyon érdekel titeket?

Valamint a kockahas tényleg nagyon bejön a lányoknak? :)

Értelmes válaszokat várnék.

16/f

2017. jan. 1. 20:22
 1/6 anonim válasza:
Nekem nem jönnél be,mert nem szeretem a sportos,kockás hasat,testet.De a lányok többségének bejön.
2017. jan. 1. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Az igazi lányok a pocakot szeretik. Csak a gyerekek játszanak kockákkal.
 3/6 anonim ***** válasza:

Ahogy idősödik egy lány, úgy jön rá hogy a külső nem minden. Igen bejön nekünk a kockahas, de ami sokkal többet számít (nálam) az az intelligencia. Nem azt mondom hogy doktor legyél, de ne legyél segghülye, lehessen veled beszélgetni és szánj időt arra akivel vagy.

A leírásod alapján oda vissza vagy magadtól egyébként ami a külsődet illeti, és arra vársz hogy ezt megerősítsük benned.

20/L

4/6 A kérdező kommentje:

Kedves 3-ik. Reméltem, hogy ilyesmi választ fogok kapni, ellenben, nem gondoltam, hogy a leírtak alapján azt gondolná az ember, hogy beképzelt vagyok, bár így visszaolvasva, értem mire írtad. Ha lenne barátnőm, rengeteg időt fordítanék rá és hagynám a sportot, csak a helyzet az, hogy félénk vagyok. Nem nagyon merek elhívni egy lányt randizni vagy valami. Egyszerűen nem értem miért.

Meg lehet változtatni valahogy a leírást? Pont az ellenkezőjét értem el vele annak, amit szerettem volna.

2017. jan. 1. 20:52
 5/6 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok. A leírást nem tudod megváltoztatni csak új kérdést feltenni. Nem kell hanyagolnod a sportot egy barátnő mellett, csak jól kell beosztani a szabadidődet. Ha őszinte vagy egy lánnyal és kedves, nem fogsz olyan elutasítást kapni amitől rosszul kéne érezned magad. Nálam mindig többet ért ha azt kérdezték "Eljönnél velem egy randira? Szeretnélek jobban megismerni." vagy "Mit szólnál hozzá ha összefutánk valamelyik nap?" és így nem konkretizálod, majd kialakul magától a dolog pár találkozás után. Ha visszautasítanak akkor sem dől össze a világ, főleg ha ezt kedvesen teszik. Az aki bunkón elutasít és még meg is aláz, az nem miattad lesz hidd el.

20/L

2017. jan. 1. 21:08
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ezzel sokat segítettél :)

Tényleg nem is értem, hogy miért nem merek egy ilyen egyszerű kérdést feltenniannak aki nekem tetszik, pedig már régóta vágyom egy kapcsolatra

2017. jan. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!