Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval 12 éves vagyok TUDOM TUDOM nem kell mondani köszi...

És tegnap este felmentünk a városba és én hülye idióta felvettem egy ilyen béna színes parókát mert hogy az milyen vicces aha... és amikor a barátom ( nyugi mély levegő tudom,hogy fiatal vagyok .. nyugi) anyukáját megláttam komolyan mondom majdnem megállt a szívem. A szüleimmel és a velem egyidős unokatesómmal mentem de ez lényegtelen... Szóval megfordultam és elrohantam letéptem a fejemról a parókát és rohanás közbe földhöz vágtam... ( röhögjetek megengedem tényleg nagyon gáz :( ) és beszéltem később a fiúval és mondta ,hogy az anyukája komplett idiótának néz meg mondta hogy ,, ha ilyen hülye akkor ez van " ... de most rááák nem akartam csak megtörtént az egész... és csak erre tudok gondolni,hogy mennyire el****** az egészet :( légyszi segítsetek,hogy mit tegyek :((

2017. jan. 1. 18:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Lányom, én ehez már öreg vagyok..
2017. jan. 1. 18:56
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Mitől ijedtél meg egyáltalán? :'D

Hát ha viccből volt akkor mit paráztál rá ennyire?

Én is December 6.-tól 24.-ig mindenhova mikulás sapkában mentem, mert hogy milyen vicces lesz, aztán kaptam pár kedves mosolyt meg mindenki köszöngetett, hogy "Szia Mikulás!".

Amit elterveztél annak az lett volna a lényege, hogy te jól érezd magad úgy és vicces legyen kicsit.

De beszéld meg vele, ilyen egyszerű.

2017. jan. 1. 18:58
 3/19 A kérdező kommentje:
áhh én nem merek többet a szemébe nézni annak a nőnek :(
2017. jan. 1. 19:00
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig kénytelen leszel ha együtt maradtok. X'D
2017. jan. 1. 19:01
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, haverom néhány feles után felvette a rózsaszín szoknyát amit vittünk xD
2017. jan. 1. 19:01
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy meg mivan abba?

Anno anyádék szerinted nem csináltak semmi hülyeséget? :D

Apám is hazavitte a spenótot a farmernadrág zsebében, mondván, hogy Ő otthon akarta megenni. :D

És mi lett ebből?

Semmi, anyja jól kinevette, anyukám is jól kinevette mikor megtudta, aztán lett belőle egy jó ki story. :D

2017. jan. 1. 19:05
 7/19 anonim ***** válasza:
53%

12 vagy.

Fiú??

2017. jan. 1. 19:05
 8/19 A kérdező kommentje:
lány :) mivel BARÁT
2017. jan. 1. 19:06
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Spenótot?

Miféle emberek vagytok ti?

Zsebben csak húslevest illik.

Na jó néha lehet bundáskenyeret is.

2017. jan. 1. 19:06
 10/19 anonim ***** válasza:

12 vagy, barinőd anyukája.

Nem történt semmi.

Nyugi na😉

2017. jan. 1. 19:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!