Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Szóval 12 éves vagyok TUDOM TUDOM nem kell mondani köszi...
És tegnap este felmentünk a városba és én hülye idióta felvettem egy ilyen béna színes parókát mert hogy az milyen vicces aha... és amikor a barátom ( nyugi mély levegő tudom,hogy fiatal vagyok .. nyugi) anyukáját megláttam komolyan mondom majdnem megállt a szívem. A szüleimmel és a velem egyidős unokatesómmal mentem de ez lényegtelen... Szóval megfordultam és elrohantam letéptem a fejemról a parókát és rohanás közbe földhöz vágtam... ( röhögjetek megengedem tényleg nagyon gáz :( ) és beszéltem később a fiúval és mondta ,hogy az anyukája komplett idiótának néz meg mondta hogy ,, ha ilyen hülye akkor ez van " ... de most rááák nem akartam csak megtörtént az egész... és csak erre tudok gondolni,hogy mennyire el****** az egészet :( légyszi segítsetek,hogy mit tegyek :((
Mitől ijedtél meg egyáltalán? :'D
Hát ha viccből volt akkor mit paráztál rá ennyire?
Én is December 6.-tól 24.-ig mindenhova mikulás sapkában mentem, mert hogy milyen vicces lesz, aztán kaptam pár kedves mosolyt meg mindenki köszöngetett, hogy "Szia Mikulás!".
Amit elterveztél annak az lett volna a lényege, hogy te jól érezd magad úgy és vicces legyen kicsit.
De beszéld meg vele, ilyen egyszerű.
Amúgy meg mivan abba?
Anno anyádék szerinted nem csináltak semmi hülyeséget? :D
Apám is hazavitte a spenótot a farmernadrág zsebében, mondván, hogy Ő otthon akarta megenni. :D
És mi lett ebből?
Semmi, anyja jól kinevette, anyukám is jól kinevette mikor megtudta, aztán lett belőle egy jó ki story. :D
Spenótot?
Miféle emberek vagytok ti?
Zsebben csak húslevest illik.
Na jó néha lehet bundáskenyeret is.
12 vagy, barinőd anyukája.
Nem történt semmi.
Nyugi na😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!