Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek Justin Bieber tetszik,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek Justin Bieber tetszik, azoknak miért pont justin tetszik? Hangja? Stílusa? Vagy haja? Esetleg teste? (vékonyabb szálkás)

Figyelt kérdés

Pár kép róla:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 31. 21:34
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Nem nagyon tudtam róla semmit, csak hogy valami felkapott szépfiú énekes, akit el lehet adni a tinilányoknak. Megnéztem azt az előbb írt számot és hát nem tudom. A kinézete mint a mai divatmániásoknak, de az ízlés kérdése, hogy bejön e valakinek. A hangja viszont semmi extra, 1000+1 ilyen énekes van, csak ő van felkapva, gondolom a kinézete miatt és így el lehet adni a tiniknek.
2017. jan. 1. 16:01
 22/27 anonim ***** válasza:
#20 Szerintem igen változott.Egyébként én is bevertem volna annak az embernek, láttam a videót...igaz hogy a rajongóiból él de azért némi tiszteletet lehetne adni neki és nem benyúlni a kocsiba meg zaklatni.Ez szerintem jogos volt de hát na..lehet én vagyok ilyen bunkó hogy én is ezt tettem volna.Meg olyan érdekes hogy ezen rögtön mindenki felháborodik de amikor valami jót tesz akkor azt semminek tekintik.Nem tudom pl ki volt az a kislány de volt Justinnak régen egy rajongója aki mellett a háláláig ott volt persze nem azt mondom hogy ezzel megváltotta a világot de minimum egy embernek igen, még feleségül is elvette.Hát komolyan annyira boldoggá tette,látni is megható volt, plusz nem beszélni a többi milliárdos adományozásairól.De mindegy úgyis mindenki csak a rosszat képes észrevenni, másban még a szálkát is kiszúrni de magában...
2017. jan. 1. 16:24
 23/27 anonim ***** válasza:
#22 Plusz nem beszélve*
2017. jan. 1. 16:25
 24/27 anonim ***** válasza:

Aláírom, hogy tud normális is lenni...

De ha ennyire odavan, hogy benyúlnak a kocsijába akkor miért nem gondolkodik és mondjuk ablak kocc fel még mielőtt elindulunk a drága testőr mellől?

Előre kellene gondolkodni...

Aztán azért el lehetne gondolkodni azon is, hogy jogi következmények is lehetnek ebből...

2017. jan. 1. 16:30
 25/27 anonim ***** válasza:
#24 Igaz hogy felhúzhatta volna az ablakot, de gondolom nem akart bunkó lenni és köszönt a rajongóinak.Bár nem tudom nem annyira emlékszem a videóra mert mint írtam, nem rajongok érte.A lényeg hogy nekem tetszik kűlsőleg meg a hangja(a hangja nagyon) és igazából joga van úgy viselkedni ahogy akar, nem is idegesítem magam azzal hogy bosszankodok hogy miket csinált, ő úgyeem tud még a létezésemről sem.
2017. jan. 1. 17:39
 26/27 anonim ***** válasza:
#25 Közben most megkerestem a videót és látom hogy a srác meleg akit "megütött", és szó szerint taperolta Justint, szaladt a kocsi után, ő meg kilökte a fejét.😁Hát komolyan...a helyében ugyenezt csináltam volna...milyen jogon taperol egyik ember egy másikat?!
2017. jan. 1. 17:45
 27/27 anonim válasza:
Nekem eddig Justin nagyon nem jött be, pont az ellenkezője mint veletek, nekem ez a szőke, hosszúhajú, tetovált dolog nagyon tetszik. Igen lehet kicsit "drogos" beütése van, erre nem is gondoltam..De azért na, így bevállanám: [link]
2017. dec. 1. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!