Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek Justin Bieber tetszik, azoknak miért pont justin tetszik? Hangja? Stílusa? Vagy haja? Esetleg teste? (vékonyabb szálkás)
Hát meg nézd már... :'D
Mitől hirtelen sokkal teltebb arca?
Nincs annyira beesve a szeme...
És erre izgulnak több millióan...
Én meg csak fogom a fejem, hogy milyen hülyék vannak. :D
Csak egy átlagos srácnak néz ki, aki valamikor edzhetett egy keveset, de már az izmai ellaposodtak.
Enyk amúgy aranyos a válaszod, kis cuki.
Akinek nem inge, nem veszi magára...
Egyébiránt akkor vedd anyámat a szádra ha én is felpróbálom a tiédet, de ha ennyire nem bírsz magaddal lehet, hogy percek múlva elmegyek érte a sarokra...
Oszinte leszek, nekem sose volt az esetem, sose hozott lazba! Nem feltetlen undorodom tole jogy fuj de csunya kulsoleg deee neem!
2014-15-ben volt ez!
Azota a hosszu szoke haj borzaszto!
Belsoleg vannak aranyos pillanatai de vannak kritikan aluliak is pl. lekopi a rajongoit.. a legalja- akikbol el..!
Az ittas vezetes, jo peldat mutat es sok mas ilyesfajta botrany!
Szoval megvan a velemenyem a sracrol!
Ugyhogy igy osszessegeben semleges, a hangja jo, minden 2. Dala is😅
Szoval igy elmegy a gyerek😏
Miért, most változott a magatartása? :'D
Mikor olyat bevert egyik rajongójának, hogy eleredt az orra vére... :'D
Mondhatom szép, nem érdekelt volna, de szerint ott helyben agyon vertem volna ha ilyet mer csinálni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!