Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akiknek Justin Bieber tetszik,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek Justin Bieber tetszik, azoknak miért pont justin tetszik? Hangja? Stílusa? Vagy haja? Esetleg teste? (vékonyabb szálkás)

Figyelt kérdés

Pár kép róla:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. dec. 31. 21:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Hát meg nézd már... :'D

Mitől hirtelen sokkal teltebb arca?

Nincs annyira beesve a szeme...

És erre izgulnak több millióan...

Én meg csak fogom a fejem, hogy milyen hülyék vannak. :D

2016. dec. 31. 22:40
 12/27 A kérdező kommentje:

Csak egy átlagos srácnak néz ki, aki valamikor edzhetett egy keveset, de már az izmai ellaposodtak.

Enyk amúgy aranyos a válaszod, kis cuki.

2016. dec. 31. 22:45
 13/27 anonim ***** válasza:
Héé nyugi van, nem úgy értette ahogy azt te gondolod.. Gondolom ő máshogy edz, mondjuk szabadban sajáttestsúllyal, edzőteremben hamarabb jön fel az izom az tény, de attól még nem lehetnek olyan szépek, mint amiért 3-4 évig dolgozol.
2016. dec. 31. 22:57
 14/27 anonim ***** válasza:

Akinek nem inge, nem veszi magára...

Egyébiránt akkor vedd anyámat a szádra ha én is felpróbálom a tiédet, de ha ennyire nem bírsz magaddal lehet, hogy percek múlva elmegyek érte a sarokra...

2016. dec. 31. 22:59
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki vagy de nagyon idegesítesz. Haggy békén mert rádküldök valakit. 😤😤😠😠😬😬😡😬😈😈😈😈😈😈
2016. dec. 31. 23:00
 16/27 A kérdező kommentje:
Aki később olvasná annak mondom!! Volt itt egy 13-as hpzzászólás de azt törölték, szóval a 14-es nem a mostani 13-asnak szólt be!
2016. dec. 31. 23:03
 17/27 anonim ***** válasza:

Oszinte leszek, nekem sose volt az esetem, sose hozott lazba! Nem feltetlen undorodom tole jogy fuj de csunya kulsoleg deee neem!

2014-15-ben volt ez!

Azota a hosszu szoke haj borzaszto!

Belsoleg vannak aranyos pillanatai de vannak kritikan aluliak is pl. lekopi a rajongoit.. a legalja- akikbol el..!

Az ittas vezetes, jo peldat mutat es sok mas ilyesfajta botrany!

Szoval megvan a velemenyem a sracrol!

Ugyhogy igy osszessegeben semleges, a hangja jo, minden 2. Dala is😅

Szoval igy elmegy a gyerek😏

2016. dec. 31. 23:58
 18/27 anonim ***** válasza:
Ez a gyökér fát se tud vágni. A k**va anyját.
2017. jan. 1. 09:08
 19/27 anonim ***** válasza:
A harmadik képen amit linkeltél még nem tetszett, mármint amikir olyan volt nem tudom mikor volt...minden esetre mióta "visszatért" nagyon megszerettem.Hogy miért?Ugyan már csak rá kell nézni nagyon jól néz ki.Ahogy énekel is nagyon tetszik főleg a love yourself-et , és igen úgy is tetszik ahogy élőben énekli kissé hamiskásan, nagyon tetszik a hangszíne.Meg valamiért ha kijön egy új száma mindig bejön.Szóval én szerintem Justin most már álompasi kategóriába került.:) Persze régen nem szerettem a magatartása és kinézete miatt.16/L
2017. jan. 1. 13:03
 20/27 anonim ***** válasza:

Miért, most változott a magatartása? :'D

Mikor olyat bevert egyik rajongójának, hogy eleredt az orra vére... :'D

Mondhatom szép, nem érdekelt volna, de szerint ott helyben agyon vertem volna ha ilyet mer csinálni. :D

2017. jan. 1. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!