Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, ha vannak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni, ha vannak "rajongóim", de tőlük nem akarok semmit?

Figyelt kérdés

Ha vannak lányok, akik folyton próbálkoznak de én nem akarok semmit, akkor mit tegyek?

Hülyén hangzik, de ha egy lány könnyűvérű, akkor valahogy eltűnik a varázsa( kicsit a nőiességéből veszít), ha meg nem kezdeményezek akkor meg tudhatnák, hogy akkor más tetszik esetleg nem?

Nem tartom magamat kimondottan helyesnek, normálisan sportolok, jól tanulok és valahol az átlag és a supermodell között vagyok véleményem szerint.

17f

2016. dec. 31. 03:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a problemam,csak lany vagyok. Annak ellenere,hogy eleg "fura" arcom van(rendkivul kislanyos,de csontos) es az alakom sem tul noies,valamiert van egy halom rajongom.

Aki nem veszi a lapot a finom elutasitasnal,es tovabbra is olyanokat csinal hogy pl kovet egesz nap a suliban,azt jol elkuldom a fenebe. Nem azzal van a bajom,ha valakinek bejovok,hanem azzal,ha mar elni sem hagy az illeto. Szerintem tedd te is ezt. Aki nem tapad rad,mint valami elmebeteg,azzal maradj kedves,de aki nagyon gaz,azt muszaj megbantanod. Ez van.

2016. dec. 31. 10:53
 22/24 anonim ***** válasza:
Ha van kedved nekem is kuldhetnel kepet, mar kivancsi vagyok hogy nezel ki a leirtak alapjan. 16/L
2016. dec. 31. 11:08
 23/24 anonim ***** válasza:

Nekem is küldesz képet? :D

Csak van egy ugyanilyen problémákkal küzdő ismerősöm, és kíváncsi lettem rád is :D

(no homo)

16/F

2016. dec. 31. 14:24
 24/24 anonim ***** válasza:

Küldhetnél egy képet nekem is, ha nem nagy gond :D

Egyébként a válaszaid és az általad elmondottak alapján, neked túlságosan is számít idegen emberek véleménye. Nyilván tévedhetek, de szerintem ez lesz a probléma forrása. Ha valamelyik rajongódat el akarod küldeni, azt csak mondd meg neki egyenesen. Nem kell ehhez bunkónak lenni, és ha normális lányokról van szó, sokkal jobban fogják értékelni hogy megmondod nekik amit gondolsz, ahelyett hogy "szórakoznál" velük. Ez a "nem akarom megbántani az érzéseit" a világ legnagyobb hülyesége. Ha tudnád hány barátom/barátnőm jött már hozzám sírva amiért valaki ezt csinálta velük, vagy épp ők csinálták valakivel...igazából kevés, de ők sokszor :D

2017. jan. 1. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!