Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudok tenni, ha vannak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudok tenni, ha vannak "rajongóim", de tőlük nem akarok semmit?

Figyelt kérdés

Ha vannak lányok, akik folyton próbálkoznak de én nem akarok semmit, akkor mit tegyek?

Hülyén hangzik, de ha egy lány könnyűvérű, akkor valahogy eltűnik a varázsa( kicsit a nőiességéből veszít), ha meg nem kezdeményezek akkor meg tudhatnák, hogy akkor más tetszik esetleg nem?

Nem tartom magamat kimondottan helyesnek, normálisan sportolok, jól tanulok és valahol az átlag és a supermodell között vagyok véleményem szerint.

17f

2016. dec. 31. 03:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Igazad lehet, de ez a srác kicsit felidegesítet mivel minden kérdés alá ilyeneket ír és az ember magából indul ki, akkor valüszínűleg elég komoly gondjai lehetnek magával, ha már csak ennyi maradt neki, a gyűlölködés a neten.

NEm akarok mindenkinek megfelelni, a rajongókat se kell úgy elképzelni, hogy 1001 lány meg ilyenek mert ilyet nem mondtam, azt mondtam vannak, olyan nehét elhinni, hogy valakinek mondjuk én jobban tetszem, mint xy, mert mondjuk pont az "esete" vagyok.. Szerintem ez nem nagy varázslat, ezért nem jó a netes véleményezés, egy ilyen mondott most rólam véleményt, akit nem is látok, kitudja ő hogy néz ki.

Köszi a választ, akkor csak mondjam meg egyenesen, hogy más tetszik, ezt eddig is tudtam, csak mikor ott állok szemtől szembe, nem tudom kimondnai, mert nem szokásom lányt megsérteni még véletlen sem.

2016. dec. 31. 04:51
 12/24 anonim ***** válasza:

És ha szimplán utalnál rá?

Remélhetőleg vennék a lapot. :D

2016. dec. 31. 05:07
 13/24 anonim ***** válasza:

18 :) És képzeld testet építek, szóval nem egy ronda nyomorék cigány pofázik neked. Utálom mikor valaki magamutogató mint te, de számodra az ego növelése mindennél fontosabb. Eltudom képzelni kiknek tetszhetsz , mert olyanok mint nővérem vagy barátnőm szóba se állnának veled. Remélem megint egy regényt írsz szépen megfogalmazva ,hiszen azt hiszed attól leszel intelligens. Azt se tudom miért pazarlom rád az időm ,ilyenkor magam érzem nyomorultnak ,mert valóéletben maximum pofán vágnám az ilyet.

Azért leírtam ide is,hogy vedd a lapot.

2016. dec. 31. 05:13
 14/24 A kérdező kommentje:
Sok sikert továbbra is, állítólag amilyen személyiség vagy a neten olyan vagy valójában is, és előbb utóbb a foga fehérje mindenkinek meglátszik és szerintem egy ilyen gyűlölködő ember mellett nem sokáig maradnak ott.
2016. dec. 31. 05:18
 15/24 anonim ***** válasza:
A magamutogató, egocentrikus, idióták mellett maradnak az emberek.
2016. dec. 31. 05:22
 16/24 A kérdező kommentje:
ahhj hagyjuk ezt, amúgy meg arra nem gondoltál, hogy a nővéred meg pont nekem nem tetszik?? Mondjuk elhányom magama tőle vagy valami? mert ez nem csak egy oldalú dolog lehet. Szóval ez jól is van így. Kösz a választ.
2016. dec. 31. 05:23
 17/24 anonim ***** válasza:
41%
Szánalmas vagy. Egyik kérdésedben 17 évesnek másodikon 18 nak állítod magad. Üzenetbe meg 16 nak? :D Akkor,hogy is van ez?
2016. dec. 31. 05:46
 18/24 A kérdező kommentje:
Összekevertél valakivel, és mielőtt ide írkálsz néznéd meg mit írok... de te 19 éves létedre leállsz vitaázni egy nálad fiatalabbal egy ilyen miatt, szerintem hagyjuk, mert senkit nem érdekel már ez.
2016. dec. 31. 05:51
 19/24 anonim ***** válasza:
41%
Ügy megbeszélve! Visszavonok mindent.
2016. dec. 31. 06:03
 20/24 A kérdező kommentje:
Jó veszekedés volt, hello és majd Boldog Új Évet.
2016. dec. 31. 06:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.