Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudok tenni, ha vannak "rajongóim", de tőlük nem akarok semmit?
Ha vannak lányok, akik folyton próbálkoznak de én nem akarok semmit, akkor mit tegyek?
Hülyén hangzik, de ha egy lány könnyűvérű, akkor valahogy eltűnik a varázsa( kicsit a nőiességéből veszít), ha meg nem kezdeményezek akkor meg tudhatnák, hogy akkor más tetszik esetleg nem?
Nem tartom magamat kimondottan helyesnek, normálisan sportolok, jól tanulok és valahol az átlag és a supermodell között vagyok véleményem szerint.
17f
Igazad lehet, de ez a srác kicsit felidegesítet mivel minden kérdés alá ilyeneket ír és az ember magából indul ki, akkor valüszínűleg elég komoly gondjai lehetnek magával, ha már csak ennyi maradt neki, a gyűlölködés a neten.
NEm akarok mindenkinek megfelelni, a rajongókat se kell úgy elképzelni, hogy 1001 lány meg ilyenek mert ilyet nem mondtam, azt mondtam vannak, olyan nehét elhinni, hogy valakinek mondjuk én jobban tetszem, mint xy, mert mondjuk pont az "esete" vagyok.. Szerintem ez nem nagy varázslat, ezért nem jó a netes véleményezés, egy ilyen mondott most rólam véleményt, akit nem is látok, kitudja ő hogy néz ki.
Köszi a választ, akkor csak mondjam meg egyenesen, hogy más tetszik, ezt eddig is tudtam, csak mikor ott állok szemtől szembe, nem tudom kimondnai, mert nem szokásom lányt megsérteni még véletlen sem.
És ha szimplán utalnál rá?
Remélhetőleg vennék a lapot. :D
18 :) És képzeld testet építek, szóval nem egy ronda nyomorék cigány pofázik neked. Utálom mikor valaki magamutogató mint te, de számodra az ego növelése mindennél fontosabb. Eltudom képzelni kiknek tetszhetsz , mert olyanok mint nővérem vagy barátnőm szóba se állnának veled. Remélem megint egy regényt írsz szépen megfogalmazva ,hiszen azt hiszed attól leszel intelligens. Azt se tudom miért pazarlom rád az időm ,ilyenkor magam érzem nyomorultnak ,mert valóéletben maximum pofán vágnám az ilyet.
Azért leírtam ide is,hogy vedd a lapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!