Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kellemetlen hogy nincs senkim és nem is volt még hogy és hol ismerkedjek?
Figyelt kérdés
Nem voltam még szerers sem és nem is csókolöztam még. Úgy érzem,hogy lemaradok egy csomó mindenről mert kb az összes barátnőmnek van párja.2016. dec. 30. 23:53
11/16 anonim válasza:
A szerelmet nem lehet eroltetni... es hidd el semmirol nem maradtal le. Majd ugy is jon ha ugy hozza az elet persze ismerkedj az nem art ha emberek kozt vagy :D
12/16 anonim válasza:
Próbálj ki minél többféle dolgot, járj el sok helyre, vagy akár itt is beszélgethetsz, nekem is vannak innen jó ismerőseim:D 19F
13/16 A kérdező kommentje:
Átlagosan szerintem nem vagyok se nem duci de nem is vagyok nádszál vékony valahol a kettő között, vegyesen öltözködöm hordok csajosat is meg sportos lazább cuccokat.
2016. dec. 31. 01:01
14/16 anonim válasza:
Lányként szerintem normálisabb beszélgetős, vagy szórakozóhelyeken van esélyed bőven. :o Mellesleg simán tudsz itt is vagy akár más oldalakon körülnézni, hátha akad szimpatikus.
Melyik megyében laksz ?
Csak nem Pest ? Mert ott aztán végtelen a lehetőség. :D
15/16 anonim válasza:
#14 a végtelen lehetőségről csak annyit, hogy a túl nagy választék is lehet probléma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!