Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szilveszterkor megy bulizni, de én nem megyek vele. Nagyon aggódom mit tegyek hogy ne aggódjak ennyire?
Figyelt kérdés
Menni fog bulizni szilveszterkor de én sajnos nemtudok vele menni. És nagyon aggódom emiatt mert félek hogy ott fog történni valami vagy valaki rányomul vagy akármi. Megbízom benne de akkor is félek. Mit tehetek?2016. dec. 30. 16:55
11/19 anonim válasza:
Jajj Vendég menj már a filozófiáiddal.
12/19 Sanko Urfi válasza:
Szerintem orba szajba lesz nyomva neki
13/19 anonim válasza:
Én csak azt mondtam mi van ha mondjuk olyan a helyzet, a kérdező helyében én lemondanék mindent hogy vele mehessek, ha ilyentől félek, de ezek szerint mégse fontos neked annyira.
14/19 anonim válasza:
Na en az ilyen pasiktol tudok falra maszni... ha megy bulizni, valoszinuleg nagy lany mar es nem tok egyedul megy, de ha igen, akkor is mi van? Kulon allo emberi leny, hagy legyen mar ennyi szabadsaga, tud magara vigyazni, eddig is eletben maradt valahogy. Ha meg megcsal, akkor annyit is ert az egesz. De aki meg akar csalni, az ugyis meg fog, akar ott vagy a buliban, akar nem, legfeljebb maskor.
16/19 anonim válasza:
Látod kérdező igaza van a 14nek, aki azt mondta megfog csalni a barátnőd!
17/19 A kérdező kommentje:
#14-es köszönöm ez tényleg így van igazad van. :)
2016. dec. 30. 19:26
18/19 anonim válasza:
De nem bízol benne? Vagy adott okot arra, hogy ne bízz benne?
Másrészt teljesen nem mind1 az, hogy valaki rányomul, vagy rányomul és ő erre kapható.
Nézd ha nálam rámnyomulnának sem lenne oka félnie a páromnak mert nem tudnak rám hatni, ennél erőssebb és fontosabbak az érzéseim mint sem egy rövid flört megbódítson.
Szóval ha aggódsz, menj vele, vagy ha nem akarsz ennyire, beszéljétek meg. Az önzsörtölődés, és végül a féltékenykedés a party után szerintem egyikőtök sem ilyen újévre vágyik.
19/19 A kérdező kommentje:
De megbízom benne ezért mondtam neki hogy menjen.
Csak azért az emberben mindig ott van az a félsz.
2016. dec. 31. 16:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!