Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ti miért mentek buliba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti miért mentek buliba?

Figyelt kérdés
Szóval ha elmentek egy buliba, várjátok azt, hogy esetleg egy helyes fiú felszedjen titeket? Vagy egyéjszakás kalandra hajtotok? Erre nagyon kíváncsi lennék, most név nélkül elmondhatjátok, senki nem fog rátok rossz szemmel nézni. Csupán azt szeretném megtudni, hogy érdemes-e buliban csajozni. Mert én mint fiú például csak annak a reményében mennék, hogy felszedjek egy szép lányt. Előre is köszönöm a válaszokat 17/f

2016. dec. 30. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Soha nem pasizni megyek,hanem lazitani,jol erezni magam. Persze ha megszolitana egy szimpatikus fiu,nem raznam le,de ilyen osszesen egyszer tortent meg velem csak. Az ilyen bunko,tanc kozben fogdosos meg nyomulos pasiktol kiraz a hideg,az ilyeneket mindig elkuldom melegebb eghajlatra.
2016. dec. 30. 16:04
 12/13 anonim ***** válasza:

Azért megyek buliba ,hogy jól érezzem magam, kikapcsolódjak és az egész heti feszültséget levezessem kicsit:D

Nem vagyok vevő az egyéjszakás kalandokra , nem vagyok az a típus. Ha egy srác próbálkozna és tetszene is akkor is max. smárolnánk de alapvetően nem ezért megyek.

Ismerkedés szempontjából nem feltétlen ez a legmegfelelőbb hely , szerintem. Bár talán mindenki egy kicsit jobban elengedi magát , nem hiszem ,hogy utána sok minden történne.

Szóval ha valaki komoly kapcsolatot akar az ne feltétlen egy buliban próbálkozzon vagy ha igen akkor másnap keresse fel a kiszemeltet.

2016. dec. 30. 18:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem várok semmit, nem hajtok semmire, ha bulizni megyek nyilván barátokkal megyek, szórakozni!!! Szeretek flörtölni még akkor is, ha pasim van ettől függetlenül soha nem volt egyéjszakás kalandom. A nők általában tudatosan soha nem hajtanak egyéjszakás kalandokra, van aki azonnal bedől egy sármos pasinak és van olyan aki nem.
2017. jan. 9. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!