Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok egy ilyen lánnyal? Kép lent.
Figyelt kérdés
A test alakomról van szó.
És tudom hogy fogynom kell meg el is kezdem.
Csak arra lennék kiváncsi hogy járnátok e mondjuk egy ilyen testalkatu lannyal. Nem tartom magam rondának. 15kgtól kell szabadulnom.
16-20év közötti fiuk véleményére lennék kiváncsi inkább de irhatnak más korosztályból is.
Ebből 2 majdnem ugyanaz csak a biztonság kedvéért.
Légyszi a trollkodók hanyagoljanak. Köszi.
2016. dec. 30. 01:03
11/14 anonim válasza:
nem hinném nekem ez már sok nekem túl "combos" vagy de biztosan van aki ezt szereti :) 17/F
12/14 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj. Gyönyörű alak :) Akik pedig emiatt piszkálnak azok biztos zakkantak.
13/14 Zedricht válasza:
Bocsi, de nem, életembe a vékonyabb lányok tetszettek és én is inkább izmosabb alkat vagyok.
16F
14/14 anonim válasza:
Nálam az arc a legfontosabb, így a kérdésre, miszerint ,,járnátok egy ilyen lánnyal" nem tudok válaszolni. Egyébként nagyon szép alkatú vagy, egyáltalán nem panaszkodhatsz; nem küldesz egy képet az arcodról, hogy tudjak válaszolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!