Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csináltok szilveszterkor? Otthon lesztek? Vagy buli?
Figyelt kérdés
Azért ide írom mert a tinikre vagyok kíváncsi.
Szóval ki hova megy, mit csinál, kivel csinálja?
Ki mit tervez?
Kinek van pasija/barátnője? Hány éves?
Szexet terveztek-e?
Ki szűz még? Ki tervezi elveszteni?
Korod és nemed is ird
2016. dec. 29. 20:17
11/15 anonim válasza:
Felmegyek Budapestre haverhoz, kibérelt helyen lesz házibuli. Lesznek rajtunk kívül idegenek is. Nincs jelenleg barátnőm. Mivel messze lakom így tartós kapcsolatot nem tervezek. Már nem vagyok szűz.
17/F
12/15 anonim válasza:
Bérelt helyen lesz házibuli a barátokkal (fiúk és lányok egyaránt), a szüzességemet pedig tuti, hogy nem itt fogom elveszteni. :D 18/l
13/15 anonim válasza:
Házibuliba hívtak de hívtak egy srácot aki nagyon jóban van a házigazdával engem viszont nem bír. (szed sztori, véleményem szerint semmi joga utálni) úgyhogy inkább itthon a családommal. Legalább nem leszek részeg hogy másodikán még mindig másnaposan menjek suliba :D
14/15 anonim válasza:
Házibuli, néhány nagyon jó barátommal.
Nincs barátnőm, valószínűleg nem is lesz.
Szexet nem, nem vagyok meleg.
Még szűz vagyok.
16/F
15/15 anonim válasza:
Buliba megyek barátnőimmel (idén először, kicsit parázok is miatta)
Pasim nincs (így szexet sem tervezek, még szűz vagyok, nem most szeretném elveszíteni)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!