Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milekzolii kérdése:
Miert nem engedik a lakasotthonban? Mit tehetek?
Figyelt kérdés
Lassan 12éve vagyok lakásotthonba,17 éves vagyok május 9.én töltöm a 18at.Barátnömmel lassan egy éve hogy együtt vagyunk,neki én voltam az első,nekem pedig ő,jelenleg ő az egyetlen biztos pont ahonnan el tudnék indulni a nagyeletbe!Tervezgetjük az életünket együtt..de a nevelők nem igazan engednek át hozzá..mielőtt jött egy uj lakasotthon vezeto,minden nap ott voltam es csak este jottem haza szinte..most probal ez a no engem szabalyozni hogy csak eddig meg addig mehetek at hozza(15km-re lakik) nem tudom,hogy lehetne ezt a kimenős dolgot megoldani,azt se engedik hogy nalla aludjak pedig a szulok normalisak ismerik oket,es rendezett a korulmenyuk..a szulok is nagyon szeretnek,van valami hivatalos formalya,hogy elintezzem minden hetvegen nalluk aludhassak?#lakásotthon #baratnomnel aludhassak
2016. dec. 29. 18:56
1/1 anonim 

válasza:

Ez nem attól függ, hogy lakásotthon-e vagy sem. Szerintem a nevelők úgy viszonyulnak hozzá, hogy amíg kiskorú vagy, addig azt kell tenned amit mondanak. Ne hidd, hogy rendes szülők mindent megengednének. Ugyanúgy szabályoznának. Ez ellen nem igazán tehetsz semmit :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!