Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért szeretik ennyire a yaoit?
Boku no... Hmm, Boku no pico? Nemáár pfújj!! Inkább kezdjük az elejétől... Nem akarok önéletrajzot írni, de 14 éves lány vagyok, és szintén imádom a yaoit, nos, hogy miért azt hosszú lenne elmagyarázni, ellenben tekintsd meg ezt a videót ^^ : [link]
Visszatérve a boku no picora. Nem tudom, hogy a barátnőd röhögni szeretett volna egy jót vagy kipróbálni, h mennyire érzékeny az úgynevezett agy****ságokra, de véleményem szerint az az anime egy borzalom. És nem csak én gondolom így. Nincs valóságalapja és bár a yaoik nagyrésze szintén tele van fanservissel (mert ugye ezek kifejezetten lányoknak készülnek), ez azért már túlzás. Érdekesnek talán mondható, de fiúknak végképp nem ajánlott, hard yaoi és nem lepődnék meg rajta, ha rémálmaid lennének tőle. Hehe... 'xD Vannak igazán jó shounen ai, yaoi animék is. Pl. Yuri!!! on ice, no.6 (Ezekben a story nem csak a két fél kapcsolatára épül) Ha nincs más választásod, akkor inkább ezek közül nézzetek meg egyet. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!